Campings in Katwijk aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Katwijk aan zee

2 personen
11 campings gevonden
<
1
>

Lekker dichtbij: vakantie op de camping in Katwijk aan Zee

De Nederlandse zomers bieden vaak zulk heerlijk weer dat je voor zon, zee en strand prima op een leuke camping in Katwijk aan Zee kunt kamperen. Daarnaast wonen we in een prachtig land waar genoeg te ontdekken valt, bijvoorbeeld op een idyllische vakantiebestemming aan de kust waar je niet ver voor hoeft te reizen. Via deze themapagina vind je in een mum van tijd de ideale camping in Katwijk aan Zee. De faciliteiten op de campings zijn sowieso altijd van uitstekende kwaliteit.

Waarom een strandvakantie in eigen land zo populair is

De Nederlandse zomers laten de laatste jaren stabiel en heerlijk warm zomerweer zien. Alleen al daardoor durven steeds meer mensen zich te wagen aan een strandvakantie in eigen land. Daarbij komt dat je binnen hooguit enkele uren op je favoriete plekje in eigen land zit. Watersport en vakantie in Nederland gaan hand in hand. De campings in Katwijk aan Zee hebben dan ook alle ingrediënten voor je klaarstaan voor een uitstekende vakantie.

Je verveelt je geen moment

Campings in Katwijk aan Zee hebben niet alleen een heel gunstige ligging voor een uitstapje naar het mooie Noordzeestrand, de omgeving heeft nog veel meer te bieden. Wil je toch water in de buurt, maar niet de woeste zee, dan is een dagje aan het Valkenburgse Meer een echte aanrader. Het meer is zeer geschikt om in te zwemmen of diverse watersporten op te beoefenen. De liefhebber van treinen wordt dolgelukkig tijdens een ritje met de stoomtrein of een bezoekje aan het Stoomtreinmuseum, een leuk uitje voor jong en oud.

De omgeving van Katwijk aan Zee

Genoeg water gezien? Geen probleem, Katwijk aan Zee heeft genoeg andere activiteiten in de buurt, bijvoorbeeld een bezoek aan de Keukenhof waar je Hollands trots aanschouwt, een kleurenzee aan bloemen. Geniet van het uitzicht vanaf de molen in het park en vergeet ook niet een tochtje per fluisterboot te maken. Een stuk van de Nederlandse geschiedenis volgen? Tijdens het hoogseizoen, van juni tot en met september, volg je in Rijksdorp een door Staatsbosbeheer georganiseerde tour langs het bunkercomplex uit de Tweede Wereldoorlog. Een andere educatieve uitstap is die naar CORPUS. Hier maak je bijna letterlijk een reis door de mens. Leerzaam voor jong en oud, met een mooie inkijk in de werking van het menselijk lichaam.

Vind eenvoudig een geschikte camping

In Katwijk aan Zee een camping vinden die je volledig in je wensen tegemoetkomt, is geen enkel probleem. Het gebied zet zich er volledig voor in om het de vakantieganger naar de zin te maken. Wil je je trouwe viervoeter meenemen? Geen punt, Katwijk aan Zee biedt campings waar honden zijn toegestaan. Ook voor kinderen is Katwijk aan Zee een mooie vakantiebestemming. Als je kiest voor een familiecamping, is er ook op de camping zelf genoeg te beleven voor de kids.