Campings Ouddorp met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings Ouddorp met zwembad

Wissen
2 personen
18 campings gevonden

Het echte vakantiegevoel op een camping in Ouddorp met zwembad

Of je nu een midweek, een week of langer vakantie viert, het echte vakantiegevoel beleef je op een camping in Ouddorp met zwembad. De campings zijn uiteraard van alle gemakken voorzien, dichtbij zee gevestigd en er zijn meer dan genoeg activiteiten te ondernemen.

Maak een wandeling door de Kop van Goeree

Het schurvelingenlandschap is een van meest unieke gebieden in Nederland en je vindt het in de regio van Ouddorp. Schurvelingen zijn de aarden wallen die in de middeleeuwen door boeren rond akkers zijn aangelegd. Ze dienden destijds als perceelscheiding en om het stuivende duinzand tegen te houden. Zowel lage als hoge schurvelingen zijn tegenwoordig dicht bij de camping in Ouddorp met zwembad te vinden.

Kiten op het strand

Zodra je voor het eerst vakantie gaat vieren in Ouddorp, zullen de vele vliegers je opvallen. De wind aan de kust is namelijk krachtig genoeg om een zogenoemde tweelijnsvlieger in de lucht te houden. Powerkiten is leuk voor beginners en ervaren sporters en vereist geen speciale vaardigheid. Je geeft je volledig over aan de kracht van de natuur, wat zorgt voor enorm veel adrenaline. Het is in het begin even wennen, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, wordt het tijd om tricks te gaan maken met je powerkite.