9486 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
RCN Vakantiepark Toppershoedje
bekijk 15 foto 's
Erkend CKE

RCN Vakantiepark Toppershoedje

De gezinscamping ligt op een voormalig landgoed, op loopafstand van het strand, de zee en natuurgebied 'De Kwade Hoek'. De staanplaatsen bevinden zich op kleine en grotere beschutte velden. Op de meeste velden staan enkele speeltoestellen. De camping biedt het hele jaar watersportclinics en organiseert in het naseizoen stadswandelingen in Goedereede.

Het meest zuidelijke eiland van Zuid-Holland is Goeree-Overflakkee. Daar ligt Ouddorp, een prachtige badplaats met aan de ene kant de Noordzee en aan de andere kant het Grevelingenmeer. RCN Vakantiepark Toppershoedje ligt aan de kant van de Noordzee. Een camping voor strandliefhebbers, voor kampeerders die houden van zon, zee en wind.

Deze grote camping heeft een mooie mix tussen toeristische staanplaatsen, vaste staanplaatsen en huuraccommodaties. Je zult weten dat je in de duinen kampeert met zand overal. De camping ligt in zijn volle lengte langs de kust. Op het smalste deel vind je de receptie met huurappartementen, duinlodges en een groepsveld met speelvelden. Een aantal lodges staan gegroepeerd op een veld met in het midden een grote zandbak met speeltoestellen. Op bijna alle kampeervelden zijn kleine speeltuintjes aangelegd, ook met een grasmat en in het groen.

Lekker eten op de camping

Het restaurant is modern ingericht. Natuurlijk kan je daar gezellig eten, maar je kunt er ook maaltijden afhalen. Of op de dag van vertrek op je gemak van een ontbijtje genieten. Op de camping is een croissanterie. De supermarkt ligt op 300 meter van de camping. Caravankampeerders kunnen eens kijken hoe schoon de cassette van de toilet wordt in de Thetford-machine. In het sanitair zijn aanpassingen voor rolstoelgebruikers. Kinderen vind je al snel terug bij de tafeltennistafels, in de sportkooi, fossielen zoekend op het fossielenveld of bij het enthousiaste recreatieteam. In de ruime recreatiezaal worden shows georganiseerd, bingo’s en diverse spellen.

Eén duin vanaf de zee

Vanaf RCN Vakantiepark Toppershoedje hoef je maar één duinenrij over en je staat op een breed en schoon strand. Verken Goeree-Overflakkee vanaf de fiets. Geniet zo van weidse polders, bloemenvelden en akkerlanden, fraaie boerderijen en sfeervolle dorpen. Via de Brouwersdam zit je zo in Zeeland.

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website

Reserveren

Leeftijd van de kinderen bij uitchecken
* Leeftijd belangrijk voor correcte prijs
;

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

RCN Vakantiepark Toppershoedje heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa