Kleine campings in Noorwegen

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings Noorwegen

Landen
Noorwegen
X
Grootte van camping
Klein: < 60 plaatsen
X
Wissen

37 campings gevonden

<
1
2
>

Kleine campings in Noorwegen: ultieme rust in het Noorse landschap

Noorwegen is een land met een rijke cultuur en een nog imposantere natuur. Vanuit je kleine camping in Noorwegen beleef je het allemaal, want deze kampeerplekken liggen op rustige plekken waar je optimaal geniet van het diverse landschap. Omdat er slechts enkele staanplaatsen voor tenten en caravans zijn, mag je hier rekenen op heerlijke rust. Deze campings zijn geschikt voor allerlei vakantiegangers: van doorgewinterde kampeerders tot jonge gezinnen. Dankzij faciliteiten zoals een speeltuin, een sauna en een sportveld is een vakantie op deze campings altijd een succes.

Een natuurlijke omgeving

De meeste kleine campings in Noorwegen liggen prachtig: aan de rand van een fjord, in de buurt van een dennenbos of aan de voet van een indrukwekkend berglandschap. Dankzij de rustige sfeer op de camping geniet je optimaal van de mooie natuurgeluiden. Trek je wandelschoenen aan, zodat je de veelzijdige natuur op eigen houtje verkent. Er is altijd een groot nationaal park in de buurt, zoals Jotunheimen, Folgefonna of Gutulia.

Comfortabele faciliteiten

Ook op de kleinste campings geniet je van comfort, zoals een compleet sanitairgebouw dat van alle gemakken is voorzien. Veel campings beschikken over draadloos internet en stellen je in staat om fietsen te huren. Uitgebreide wasgelegenheden horen er ook bij, zodat je altijd frisse kleding bij de hand hebt.

Cultuur in Noorwegen

Wanneer je op een kleine camping verblijft, is het heerlijk om af en toe een cultureel uitstapje te maken. Of je nu in het zuiden of noorden van Noorwegen verblijft, er is altijd wel een leuke stad om te bezoeken. Bewonder het Koninklijk Paleis in Oslo of bezoek de kleurrijke huisjes van Trondheim. Muziekliefhebbers zijn op hun plek in het Edvard Grieg Museum in het westelijke stadje Bergen.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter