Kleine campings in Noorwegen

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Noorwegen

2 personen
31 campings gevonden

Geweldige natuur dicht bij de kleine camping in Noorwegen

Vier je vakantie op een kleine camping in Noorwegen, dan sta je binnen de kortste keren in de overweldigende natuur. Het land staat bekend om de robuuste rotspartijen, fjorden en prachtige valleien. Een hoogtepunt dat je zeker niet over mag slaan is het imposante Geirangerfjord. De leukste vakantiefoto’s maak je bij het prachtige uitzicht vanaf de Preikestolen. Heb je er altijd al van gedroomd om het noorderlicht met het gezin te zien? Dan reis je iets verder naar het noorden. Van 21 september tot en met 21 maart heb je op de Lofoten de kans om dit natuurschoon te aanschouwen.

Breng een bezoek aan een van de steden bij de kleine camping in Noorwegen

Combineer je graag natuur met stad? Dan zijn steden als Oslo, Bergen of Trondheim zeker het bezoeken waard. In Trondheim staat de Nidaros-domkerk. Dit is de belangrijkste kerk van heel Noorwegen. Het nationaal paleis van dichtbij bekijken? Reis dan af naar de hoofdstad van het land: Oslo.

Het beroemdste treintraject van Noorwegen

Wist je dat de Flåmbana het beroemdste treintraject van Noorwegen is? Deze route is slechts 20 kilometer lang. Opvallend is het extreem hoge stijgingspercentage, waar iedere treinfanaat van onder de indruk is. Vanuit de kleine campings in Noorwegen is een ritje in deze trein zeker een van de highlights. Tijdens de treinreis kom je watervallen, hoge bergtoppen en indrukwekkende kliffen tegen.