Campings in Noorwegen met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Noorwegen met zwembad

Wissen
2 personen
53 campings gevonden

Kampeer midden in de natuur op een camping in Noorwegen met zwembad

Op een camping in Noorwegen met zwembad geniet je van het fantastische landschap waar Scandinavië bekend om staat. Je bent omringd door rust en ruimte midden in de natuur en bewondert binnen de kortste keren een van de bruisende steden. Duik in het heerlijke water op het kampeerterrein of maak een wandeling of fietstocht in de omgeving. Eén ding is zeker: je verveelt je in Noorwegen geen moment.

Adembenemende landschappen in Noorwegen

Noorwegen staat bekend om de prachtige valleien, robuuste rotspartijen en fjorden. Deze bijzondere landschappen zijn op steenworp afstand te vinden van een camping in Noorwegen met zwembad. Maak bijvoorbeeld een bijzondere wandeling in de buurt van het Geirangerfjord en maak de mooiste vakantiefoto’s bij het prachtige uitzicht vanaf de Preikestolen. Met de hele familie het noorderlicht zien? Reis dan af naar de Lofoten, een eilandengroep in het noorden van het land.

Leuke en gezellig steden

Op een camping in Noorwegen met zwembad kom je even helemaal tot rust. Trek je er toch graag op uit naar het bruisende leven in de stad? Dan mag een bezoek aan Oslo, Bergen of Trondheim niet ontbreken. In Oslo bekijk je het koninklijk paleis van dichtbij en in Trondheim staat de belangrijkste kerk van heel Noorwegen: de domkerk Nidaros.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter