Campings in Oostenrijk met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Oostenrijk met zwembad

2 personen
74 campings gevonden

Zorgeloos kamperen op campings in Oostenrijk met zwembad

Als jouw vakantie niet compleet is zonder een duik in het water, dan ben een camping in Oostenrijk met een zwembad aan het goede adres. Deze campings hebben allemaal hun eigen unieke karakter en je vindt ze op de mooiste plekjes. Je bent verzekerd van zwemgelegenheid, maar verder zijn deze campings heel gevarieerd en liggen ze in verschillende gebieden in Oostenrijk. Zoek je de rust, dan kies je voor een kleinere camping. Ben je naast een zwembad op zoek naar andere faciliteiten voor kinderen, dan zijn de grotere campings vaak een goede optie. Reis je naar Zuid-Europa, maak hier dan een tussenstop.

De ideale gezinsvakantie op een camping met zwembad in Oostenrijk

Op campings in Oostenrijk met zwembad geniet je van een ontspannen vakantie met het hele gezin. Terwijl de kinderen zich vermaken in het water zit jij met een boek in de zon of neem je gezellig deel aan al het waterplezier. Wil je ook bij minder weer genieten van een frisse duik? Kies dan een voor een locatie met binnenzwembad. Zo staat een camping in Oostenrijk met zwembad ook in het voorseizoen garant voor een leuke gezinsvakantie.

Naast het zwembad nog meer faciliteiten

Naast zwembaden vind je op deze campings nog veel meer faciliteiten die je kampeervakantie tot een ontspannen verblijf maken. Kom tot rust met een compleet wellnessaanbod of kies een Oostenrijkse camping met faciliteiten speciaal gericht op gezinnen. Je kinderen vinden speelkameraadjes op het voetbalveld of in de speeltuin en vervelen zich geen moment. Heb je zelf geen caravan of tent, dan zijn er op verschillende campings huuraccommodaties beschikbaar voor een comfortabele kampeervakantie. Vergeet ook niet te genieten van de Oostenrijkse keuken in het restaurant op de camping.

Volop actie en avontuur in de bergen van Oostenrijk

Oostenrijk staat vooral bekend om de wintersport, maar er is veel meer te doen in dit Alpenland dan skiën en snowboarden. Daag jezelf uit met een flinke bergwandeling en geniet van het adembenemende uitzicht. Ontdek tijdens je wandeling de watervallen en de heldere meren met op de achtergrond de bergen en de karakteristieke houten hutjes. Op verschillende plekken kan je in de zomer rodelen; je kinderen zullen dit fantastisch vinden.

Laat je verrassen in Oostenrijk

Op de camping in Oostenrijk met zwembad geniet je van de panoramische uitzichten als je ’s ochtends je tent uitstapt. Je wordt verrast door de groene kleuren van de natuur. Naast de rust heeft Oostenrijk echter ook een bruisende kant. Ontdek het bourgondische leven in het mooie Salzburg, terwijl je op je gemak door de smalle winkelstraatjes wandelt, geniet van de barokke gebouwen en het geboortehuis van Mozart bezoekt. Ook Wenen mag niet op je lijstje ontbreken. De kunstliefhebber vergaapt zich hier aan de werken van de grote meesters in het Kunsthistorisch Museum.