Luxe campings in Karinthië

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

Luxe campings in Karinthië

Wissen
2 personen
3 campings gevonden
<
1
>

Uitgebreid aanbod bij een luxe camping in Karinthië

Zodra je ‘s ochtends wakker wordt op de luxe camping in Karinthië, ben je omgeven door bergen en water. Alles is verzorgd: op of vlak bij de camping zijn er een restaurant en winkel, en er is een uitgebreid animatieprogramma. Van kampeerlocaties met een sauna en stoombad tot de mogelijkheid om zumba of pilates te volgen in het fitnesscentrum: hier vind je voor ieder wat wils.

Genoeg te doen in Karinthië

Karinthië ligt in het uiterste zuiden van Oostenrijk, vlak bij Italië. Het is een prachtig stuk berggebied dat wordt gesierd door meer dan 1200 glinsterende meren. De Großglockner torent met zijn 3.798 meter boven de andere bergen uit. De hoofdstad van Karinthië, met haar ‘Alter Platz’ en talrijke Renaissance gebouwen, is ideaal voor een dagje uit van af een luxe camping in Karinthië. De stad Klagenfurt ligt vlak bij het Wörthermeer dat omringd wordt door idyllische wijngaarden. Ook Villach en het veel kleinere Heiligenblut zijn de moeite waard.

Sportieve activiteiten in overvloed

Wandelaars, mountainbikers en klimmers halen hun hart op in de Alpen van Karinthië. Voor de avonturier is een ritje op de zomerrodelbaan een aanrader! De natuurliefhebber die ook van comfort houdt, voelt zich als een vis in het water op een luxe camping in Karinthië.