3 sterren

Camping Grosswalsertal

OostenrijkVorarlbergBezirk BludenzRaggal  (sitecode 43904)

Camping Grosswalsertal

OostenrijkVorarlbergBezirk BludenzRaggal
3 sterren
KleinCharmeErkendCKE

De terrassencamping ligt in het Grosswalsertal en heeft een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. Er staan fruitbomen. De camping is een goed uitgangspunt voor (begeleide) bergwandelingen en tochten met de mountainbike. Er zijn bustochten naar de alpenweiden. Er ligt een beachvolleybalveld tegenover de ingang van de camping.

Sprookjesachtig uitzicht op de bergen bij Camping Grosswalsertal bij Raggal

Wie graag vakantie viert op een camping omgeven door de reusachtige Oostenrijkse bergen bevindt zich bij Camping Grosswalsertal op het juiste vakantieadres. Deze sfeervolle terrassencamping ligt bij Raggal in het Grosswalsertal en beschikt over een waanzinnig uitzicht op de Alpentoppen en -weiden. De goed verzorgde camping vormt daarnaast het ideale startpunt voor mountainbiketochten en bergwandelingen in de natuur. Ook beschikt de camping over prachtige faciliteiten, waaronder een ruim buitenzwembad voor jong en oud.

Kamperen bij Grosswalsertal

De kleinschalige camping heeft 55 toeristische staanplaatsen voor enthousiaste campinggasten. Het kampeerterrein van gras is zonnig, maar her en der bevinden zich fruitbomen voor de nodige beschutting. Caravans, campers en vouwwagens zijn welkom bij Camping Grosswalsertal. Wie echter geen tent bij zich heeft, huurt een accommodatie op het terrein.

Eindeloos veel waterpret

De gezellige familiecamping beschikt over een schitterend rechthoekig zwembad om heerlijk baantjes in te trekken of allerlei spellen te spelen. Rondom is gelegenheid om te ontspannen in de zon. Net als bij de rest van het kampeerterrein, geniet je ook vanaf het zwembad van een waanzinnig uitzicht op de omliggende bergen van het biosfeerpark Grosswalsertal.

Faciliteiten voor jong en oud

Het hele gezin vermaakt zich uitstekend op Camping Grosswalsertal dankzij de verschillende voorzieningen op het terrein. Zo is er een prachtige buitenspeeltuin met speeltoestellen en een schitterend beachvolleybalveld voor spannende sporttoernooien. Ook is er een recreatieruimte aanwezig, mocht het slecht weer zijn. Vanaf de camping worden begeleide bergwandelingen in de natuur verzorgd. Ook zijn er bustochten naar de talrijke alpenweiden. Verder is er iedere dag vers brood verkrijgbaar op de camping. Voor de dagelijkse levensmiddelen reis je naar de supermarkt die op 2 kilometer afstand van de camping ligt.

Omgeving

Prachtige wandelingen in de Alpen op Camping Grosswalsertal

De sfeervolle Camping Grosswalsertal in Raggal vormt de uitstekende uitvalsbasis om het bijzondere biosfeerpark Großes Walsertal te ontdekken. Met 230 kilometer aan gemarkeerde wandelpaden, veertig bergtoppen met hoogtes van circa 1900 meter tot 2706 meter en 47 Alpen waar melk en kaas geproduceerd wordt, wandel je langs de schitterende bergweiden, almen en bergtoppen. De camping organiseert bovendien begeleide wandeltochten door het gebied.

Voor een schitterend overzicht van de omgeving maak je een tocht met de kabelbaan in Sonntag-Stein. Dit gebied bij Steinbild met de bijzondere Echowand en wandelpad Klangraum Stein is ook een aanrader voor natuurliefhebbers.

Lees meer over Vorarlberg