Kleine campings in Polen

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings Polen

Landen
Polen
X
Grootte van camping
Klein: < 60 plaatsen
X
Wissen

12 campings gevonden

<
1
>

Laat je verrassen door Polen als vakantieland

Polen is misschien niet het eerste land waar je aan denkt als je een leuke vakantiebestemming zoekt, toch is dit land een fantastische keuze. Polen heeft een landklimaat met warme zomers en koude winters. Ben je niet zo’n fan van temperaturen boven de 40 graden, zoals je vaak tegenkomt in het zuiden van Europa? Dan is kamperen in Polen misschien wel iets voor jou! Het land is vrij groot en heeft prachtige natuurgebieden. Wil je hier optimaal van genieten? Kies dan voor een kleine camping in Polen.

De voordelen van een kleine camping in Polen

Wil je tijdens je vakantie genieten van rust en ruimte in de natuur? Dan is een kleine camping de beste keuze. Deze campings hebben meestal geen uitgebreid animatieteam of een drukbezocht zwembad, waardoor je zoveel mogelijk in de natuur kunt leven. Veel mensen kiezen bewust voor deze ervaring, om echt even los te komen uit hun dagelijks leven. In Polen kun je even helemaal ontsnappen aan de bewoonde wereld in een van de vele natuurgebieden die dit land rijk is. Heb je na een paar dagen zin om de drukte op te zoeken? Dan kun je altijd nog naar een grote stad rijden voor een museumbezoek of een etentje in een hip restaurant.

Dompel je onder in de lokale cultuur

Polen heeft een rijke geschiedenis: het gebied is door de jaren heen in handen geweest van verschillende landen, toch heeft het land een sterke identiteit en cultuur. Laat je op de camping of in een restaurant verwennen door de lokale oma’s, die met liefde gerechten voor je koken zoals hun oma’s dat voor hen deden. Sta open voor nieuwe mensen, ervaringen en gerechten. Dan heb je geheid een fantastische vakantie op een kleine camping in Polen.

#

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter