Kleine campings Duitsland

  • ###### Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings Duitsland

Landen
Duitsland
X
Grootte van camping
Klein: < 60 plaatsen
X
Wissen

56 campings gevonden

<
1
2
3
>

Rust en gezelligheid op kleine campings in Duitsland

Ben je op zoek naar een gezellige camping, maar houd je niet zo van grootschaligheid? Kies dan voor een verblijf op een kleine camping in Duitsland. Deze kleinschalige campings hebben allemaal minder de 60 staanplaatsen. Je vindt hier serene rust en heerlijk frisse buitenlucht. Wij hebben de leukste kleine campings in alle regio’s van Duitsland voor je geselecteerd. Maak eenvoudig een keuze met behulp van de ANWB-score en de score van kampeerders. Op een kleine camping in Duitsland is je vakantie zeker geslaagd!

Klein en gezellig

Op een kleine camping in Duitsland vind je veel rust en alle ruimte die je je maar kunt wensen. Geniet van de groene omgeving, de fluitende vogels en het geluid van ritselende bladeren. Anders dan op grotere campings zit je hier niet op elkaars lip. De staanplaatsen zijn ruim ingedeeld en er is voldoende ruimte tussen de huuraccommodaties gecreëerd. Zo profiteer je van optimale privacy. Maar je zult zien dat er al snel leuke contacten ontstaan met andere gasten. Dat maakt een kleine camping extra gezellig!

Wat een kleine camping zo bijzonder maakt

Op een kleine camping vind je alles wat je nodig hebt om je vakantie tot een succes te maken. Er zijn voldoende faciliteiten: zo vind je er bijna altijd een zwembad of sportveld. ’s Ochtends kun je genieten van lekker verse broodjes die op de camping zelf verkrijgbaar zijn. De sfeer is rustig, gemoedelijk. Samen met andere campinggasten maak je er een droomvakantie van. Organiseer eens een ‘campingbarbecue’ en leer elkaar kennen! Goede kans dat je hier vrienden voor het leven maakt.

Activiteiten ondernemen

Spontaniteit is kenmerkend voor kleine campings. Je wordt warm verwelkomd door de campingeigenaren, die je van alles weten te vertellen over de omgeving. Maak gebruik van hun kennis en trek eropuit. Ga lekker wandelen in de natuur of organiseer een onvergetelijke speurtocht met andere gezinnen. De kinderen vermaken zich uitstekend. Als zij blij zijn, dan ben jij dat toch ook?

#

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter