Naturistencamping in Portugal

  • Geheel of gedeeltelijke naturistencampings
  • Geselecteerd door de ANWB

Naturistencamping Portugal

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Genieten van de natuur op een naturistencamping in Portugal

Volledig één met de natuur; dat is waar het bij naturistencampings in Portugal om draait. De ANWB selecteert binnen dit thema de beste naturistencampings van het land. Naturisten genieten van een prettige vakantie op een volledige naturistencamping of een camping met een naturistengedeelte. Uiteraard zijn de campings van alle gemakken voorzien, zoals sanitair waarbij de hygiëne hoog in het vaandel staat. Voor de kinderen zijn er bovendien ook allerlei voorzieningen, zodat zij zich tijdens de vakantie geen moment vervelen.

In het bos of aan de kust

De naturistencampings in Portugal bevinden zich op locaties midden in de natuur. Zo geniet je van een prachtige vakantie in het bos of aan de Portugese kust. Zodra je 's ochtends wakker wordt, adem je de frisse buitenlucht in. Bij het verlaten van je tent wandel je in het groene gras, en heb je een panoramisch uitzicht over de omgeving. De kinderen spelen tot laat met hun vriendjes buiten, terwijl je een smakelijk gerecht op de barbecue bereidt. Het is daarna tot diep in de nacht gezellig bij het kampvuur. Kortom, op een naturistencamping ervaar je het ware gevoel van kamperen in de natuur.

Imposante cultuur in het zonnige Portugal

Een wonderschone natuur, rijke cultuur en een indrukwekkende historie: het zonnige Portugal biedt het allemaal. Het land in de uiterste zuidwestpunt van het Europese vasteland geeft genoeg variatie om aan al je vakantiewensen te voldoen. Met een kustlijn van maar liefst achthonderd kilometer trekt dit land vooral toeristen die voor een prettige strandvakantie komen. Populair hierbij is de Algarvekust in het zuiden, maar ook in het noorden vind je brede zandstranden met prachtige havenplaatsen. In de talloze kleine plaatsjes in het binnenland ontdek je de authentieke Portugese sfeer. Culturele highlights in Portugal zijn de bruisende steden Porto en Lissabon. In het zuiden zijn de plaatsen Faro en Silves een aanrader.

#