Campings in Slowakije

2 personen
18 campings gevonden

Genieten in onontdekt Slowakije

Op een camping in Slowakije geniet je van een welverdiende vakantie in een natuurlijke omgeving die nog vrij onontdekt en ongerept is. Rijdend over het platteland met zijn grillige bergen en charmante dorpen, maar ook in de historische steden en de eeuwenoude kuuroorden, voelt het alsof je teruggaat in de tijd. Op de campings heb je echter allerminst dit gevoel, want die hebben prima faciliteiten. ANWB Camping heeft een aantal fraaie kampeerlocaties met huuraccommodaties in Slowakije op een rij gezet. Het enige dat jij hoeft te doen is kiezen en genieten!

Grote familiecampings en kleine charmante kampeerlocaties

Slowakije staat bekend om zijn zogeheten autocampings. Kleine tot middelgrote campings midden in een landelijke omgeving zonder onnodige poespas. Dit zijn gemoedelijke, charmante kampeerplaatsen waar je helemaal tot rust komt. Er zijn een beperkt aantal staanplaatsen, dus je staat niet hutjemutje. Sta je liever op een camping in Slowakije met meer ruimte voor de caravan, camper of tent? Ook dat is bij ANWB Camping mogelijk. En wil je bijvoorbeeld de hond(en) meenemen of ben je op zoek naar een naturistencamping? Of gaat het je juist om een staanplaats met een mooie ligging of een goede wifi-verbinding? Met behulp van de filters vind je precies wat je zoekt!

Ontdek de prachtige omgeving

Qua vermaak hoef je op de campings in Slowakije niet te rekenen op uitgebreide animatieteams en georganiseerde activiteiten. Wel hebben de meeste campings een zwembad op het terrein of zwemmogelijkheden in de buurt in de vorm van een meer of rivier. Je hoeft je desalniettemin niet te vervelen, want de geweldige natuur maakt het ontbreken van entertainment op de campings meer dan goed! Een aantal campings die ANWB Camping heeft geselecteerd, bevinden zich in het bergachtige noorden van Slowakije. In deze schitterende omgeving kun je vanaf de camping heerlijk wandelen, fietsen of klimmen. De hoofdstad Bratislava mag je tijdens de vakantie in Slowakije ook zeker niet overslaan. Daarom heeft ANWB Camping ook wat campings dicht in de buurt van deze prachtige stad verzameld!