Campings in Slowakije met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Slowakije met zwembad

2 personen
8 campings gevonden
<
1
>

Vakantie vieren op een camping in Slowakije met zwembad

Op een camping in Slowakije met zwembad ervaar je het onontdekte en ongerepte land. De campings zijn echter van alle gemakken voorzien en beschikken over alle faciliteiten die je ook van thuis gewend bent. Tijdens de warmste dagen van het jaar beleven de kids een onvergetelijke tijd in het water, waar ze zich prima de hele dag vermaken. De campings zijn gemoedelijk, charmant en je komt hier tijdens je vakantie helemaal tot rust.

Ontdek de historische steden en de eeuwenoude kuuroorden

Slowakije staat bekend om de historische steden en de eeuwenoude kuuroorden. Deze highlights zijn dicht bij de camping in Slowakije met zwembad gevestigd. Onderweg kom je grillige bergen en charmante dorpen tegen. Breng ook zeker een bezoek aan het oude mijnstadje Banská Štiavnica, het romaans-gotische Spišský Hrad, Košice met zijn enorme kathedraal en de versterkte stadjes Bardejov en Levoc.

Wandel, fiets en klim in de geweldige omgeving

De kans is groot dat de camping in Slowakije met zwemparadijs dicht bij een rivier of meer ligt. Leuk om een dag te kajakken of te zwemmen, maar er is nog veel meer te beleven in de regio. Verken de prachtige natuur tijdens een wandeling of fietstocht of ga de hoogte in door bergen te beklimmen.