Campings in Barcelona aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Barcelona aan zee

Wissen
2 personen
110 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Een camping dichtbij Barcelona aan zee: een geweldige locatie

Kamperen in rust, maar toch het bruisende en bourgondische Spaanse leven ervaren? Vier in dat geval vakantie op een camping dicht bij Barcelona aan zee. Geniet van heerlijke tapas, doe de nodige dosis vitamine D op aan het strand en bekijk de mooiste architectuur in de stad.

Breng een bezoek aan de hoogtepunten van Barcelona

Barcelona kent een rijke historie, die je vandaag de dag nog steeds duidelijk terugziet. Vanaf de camping bij Barcelona aan zee geniet je daarom van tal van interessante bezienswaardigheden, zoals de Sagrada Família. Flaneer eveneens over Las Ramblas en bekijk de architectuur in Parc Güell. Zijn er grote voetbalfanaten in het gezin? Dan mag een bezoek aan Camp Nou zeker niet ontbreken.

Maak de mooiste vakantiefoto’s

De stad Barcelona is erg fotogeniek, waardoor er verschillende leuke plekjes zijn waar je de mooiste vakantiefoto’s maakt. Breng tijdens de zonsondergang een bezoek aan het kasteel van Montjuïc. Voor een overzichtsfoto van de Geboortegevel van de Sagrada Família kun je het beste een bezoek brengen aan het parkje aan de zijkant, op Plaça Gaudí. Ben je een vroege vogel? Wandel dan naar Las Ramblas, waar de mimespelers zich opmaken met schmink.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter