Camping Murcia

2 personen
0 campings gevonden
Er zijn geen campings gevonden die voldoen aan je zoekcriteria. Wijzig de zoekfilters om verder te zoeken.

Camping in Murcia

De prachtige kuststrook van Murcia in het zuiden van Spanje staat bekend als Costa Cálida, oftewel de warme kust. Tijdens een verblijf in Murcia geniet je volop van de zon (gemiddeld 315 dagen per jaar). De hagelwitte zandstranden van San Pedro del Pinatar en de idyllische baai bij La Manga lokken dan ook veel bezoekers naar dit prachtige gebied. Daarnaast zijn de campings in Murcia populair vanwege de verscheidene openlucht-kuuroorden en thermale baden in de omgeving. Verder ervaar je op diverse plekken de indrukwekkende historie van dit gebied, zoals bij het Romeinse amfitheater en de forten in Cartagena. Natuurliefhebbers maken een schitterende tocht door de vallei bij de rivier de Segura.

Ontdek het pure Spanje

Voor wie op zoek is naar het pure Spanje is een camping in de regio Murcia een aanrader. De reusachtige gebergtes, fraaie kuststrook en prachtige steden hebben hun authentieke schoonheid in de loop der eeuwen behouden. Niet alleen geniet je van diverse cultuurschatten en honderden kilometers ongerept strand, ook vind je hier een mysterieuze onderwaterwereld en prachtige natuurparken. De Spaanse bevolking is vriendelijk en laat je graag kennismaken met de imposante cultuur. Een vakantie in deze streek is dan ook een geweldig avontuur.

Schitterende cultuur in de regio Murcia

Maak vanaf de camping in Murcia een uitstapje naar de gelijknamige stad. Je vindt hier talrijke historische gebouwen en de typische Spaanse sfeer. Het wordt dan ook wel het Madrid van het zuiden genoemd. Ook Cartagena is een aanrader. In deze stad tref je diverse historische overblijfselen, zoals het Amfitheater, de Kathedraal en de stadsmuur uit de Romeinse tijd. Verder zijn er diverse musea en worden er regelmatig festivals georganiseerd. De ideale manier om de Spaanse cultuur te ontdekken!