Campings aan zee in Spanje

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings aan zee Spanje

Landen
Spanje
X
Zwemmen
Zee met strand
X
Wissen

227 campings gevonden

<
1
2
3
4
...
>

Campings aan zee in Spanje: zorgeloze lange dagen aan het strand

Wat is een zomer zonder zon en zee? Voor de meeste mensen is een vakantie niet compleet zonder zorgeloze, lange dagen aan het strand. Liefhebbers van een strandvakantie genieten daarom van deze geselecteerde campings aan zee in Spanje. Alle campings liggen in de omgeving of zelfs direct aan zee, met het strand op zeer korte afstand. De campings zijn van alle gemakken voorzien, zoals je van ANWB Camping gewend bent.

Verborgen baaitjes met gouden zandstranden

Bij de campings aan zee in Spanje krijg je meteen het ultieme vakantiegevoel. Iedere Spaanse Costa bedient een ander publiek. De Costa Brava is het ruigst. De onstuimige kust met golven die tegen de rotsen beuken, levert spectaculaire plaatjes op. Geniet van het uitzicht op de idyllische baaitjes langs de kust. De Costa Dorada is daarentegen meer geschikt voor gezinnen. Op de brede, rustige zandstranden in de zon is het aangenaam toeven. De Costa Verde is met name bij surfers zeer geliefd. De weelderige natuur, zandstranden met reusachtig rollende golven en spectaculaire kliffen vormen de perfecte omstandigheden voor een fraaie surftrip.

Een daguitje naar het Spaanse binnenland

Naast een schitterende kustlijn biedt het binnenland van Spanje een gevarieerd landschap vol contrasten. Maak daarom ook zeker een uitstapje naar dit prachtige land. Ontdek de prachtige natuurreservaten en fraaie middeleeuwse dorpjes, besneeuwde bergtoppen en glooiende valleien. Diepe kloven, kletterende watervallen, stromende beekjes en dichte naaldbossen: Spanje heeft het allemaal. Maak hier urenlange fiets- en wandeltochten of kies voor een spannende vlucht per luchtballon om het binnenland te ontdekken.

Boeiende steden bij de Spaanse campings aan zee

De meeste campings bevinden zich niet alleen dicht bij de kust, maar ook in de nabijheid van diverse interessante steden. Bezoek bijvoorbeeld de wereldstad Barcelona met zijn vele bezienswaardigheden. Vergaap je aan het Sagrada Familia, wandel over Las Ramblas of bewonder de vele ontwerpen van Gaudi. Voetballiefhebbers mogen bovendien Camp Nou, het wereldberoemde stadion van FC Barcelona, niet overslaan!

#

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter