Campings in Salou aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Salou aan zee

Wissen
2 personen
15 campings gevonden
<
1
>

Vakantie vieren op de brede zandstranden bij de camping in Salou aan zee

Vier je vakantie op een camping in Salou aan zee, dan sta je binnen de kortste keren op de brede zandstranden van de Costa Dorada. Even heerlijk luieren, terwijl de kids zich vermaken in het water. De meeste campings hebben ook een zwembad, waardoor je na een dag zonnen ook even af kunt koelen op je kampeerplaats.

Wandel over de gezellige boulevard

In Salou is meer dan genoeg te beleven. Wandel over de gezellige boulevard en geniet van de Spaanse keuken bij de vele restaurants. Ook shop je hier de leukste souvenirs en je doet er je dagelijkse boodschappen. Op de camping in Salou aan zee verveel je je geen seconde.

Breng een bezoek aan Porta Aventura, Tarragona en Barcelona

In de directe omtrek van een camping in Salou aan zee is er voor jong en oud veel te doen. Porta Aventura is een van de best bezochte attractieparken in Europa, waar de kids zich vermaken in tientallen attracties. Tarragona is een stad vol historische monumenten met Romeinse overblijfselen, waaronder het amfitheater, een aquaduct en de oude stadsmuren. In Barcelona smelten strand en cultuur moeiteloos met elkaar samen en de stad ligt op iets meer dan 100 kilometer van Salou.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter