Kleine camping in Noord-Spanje

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine camping in Noord-Spanje

2 personen
34 campings gevonden

Gemoedelijk kamperen op een kleine camping in Noord-Spanje

Noord-Spanje heeft prachtige natuurrijke gebieden waar je middenin kunt kamperen op een kleine camping. Geniet van een vakantie met natuur, rust en ruimte op een van de sfeervolle kleine campings in Noord-Spanje.

Proef in de directe omgeving van de authentieke Spaanse sfeer

Noord-Spanje is met zijn beboste gebieden een plek bij uitstek om op een kleine camping te verblijven. Te midden van de natuur geniet je van de informele sfeer en de rust. Ook aan zee of vlakbij toeristische stadjes zijn in Noord-Spanje kleine campings te vinden. Bezoek vanuit je camping steden als San Sebastián, Santiago de Compostela en Pamplona. Of geniet van de prachtige uitzichten die het Spaanse Baskenland en de Spaanse Pyreneeën bieden.

Een rustige vakantie in Noord-Spanje met het hele gezin

Op deze kleine, gemoedelijke (gezins)campings zijn ook diverse faciliteiten aanwezig. Zo hebben kindvriendelijke kleine campings in Noord-Spanje een zwembad of liggen ze zelfs direct aan zee. Drukke voorzieningen zoals animatie en discotheek ontbreken, waardoor je ook met kleine kinderen lekker van je rust geniet. Wil je genieten van een ontbijt in de natuur voor je eropuit gaat? Vers brood is vaak bij de receptie verkrijgbaar.

Actief tijdens je vakantie in Spanje

Op veel kleine campings zijn fietsen te huur om fietstochten te maken in het groene landschap. De omgeving van deze campings leent zich ook uitstekend voor mooie wandelingen in de bossen of langs de meren die je er vaak in de omgeving vindt. Misschien komen jullie onderweg wel herten, reebokken of ander wild tegen! Daarnaast zijn er vaak mogelijkheden tot bergbeklimmen en watersport in de zomer.