Charmecampings Slovenië

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings Slovenië

2 personen
7 campings gevonden
<
1
>

Ontdek het mysterieuze landschap op een charme camping in Slovenië

Een charme camping in Slovenië wordt steeds populairder onder gezinnen, en met reden. Vanuit de camping bezoek je spiegelgladde meren, woeste bergen en avontuurlijke grotten. Geniet van zon, zee en strand aan de Adriatische kust bij de havenstad Koper en ontdek de bijzondere Sloveense cultuur in de hoofdstad Ljubljana. Je komt gegarandeerd schitterende tradities, een rijke cultuur en een verscheidenheid aan natuur tegen.

Geniet van het sprookjesachtige landschap

Een charme camping in Slovenië is knus en sfeervol, waardoor je vanaf je kampeerplaats al snel een geweldig uitzicht hebt over het sprookjesachtige landschap. Maak een wandeling door de onontdekte groene bossen met klaterende watervallen en geniet van de nodige dosis vitamine D op de fraaie witte zandstranden. De leukste souvenirs koop je in de pittoreske middeleeuwse dorpjes.

Neem een duik in het azuurblauwe zeewater van de gezellige havenstad Izola

Gaat je hart sneller kloppen van een zonvakantie? Boek dan zeker een charme camping in Slovenië in de buurt van de gezellige havenstad Izola. Je neemt een frisse duik in het azuurblauwe zeewater en geniet van de zon op de fraaie witte zandstranden. Neem ook zeker een snorkel mee op vakantie: de kans is groot dat je in het water zeesterren en octopussen spot.