Charmecampings in Slovenië

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings Slovenië

Charme
Charme
X
Landen
Slovenië
X
Wissen

10 campings gevonden

<
1
>

Kamperen op de mooiste charme campings in Slovenië

Kamperen op de mooiste en idyllische plekjes in Slovenië, dat kan op de charme campings in Slovenië. Gedurende een kampeervakantie geniet je optimaal van rust, natuur en ruimte. Op de charme camping ontvang je persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, voor wie gastvrijheid zeer belangrijk is. De charme campings liggen op schitterende locaties.

Een veelzijdige kampeervakantie in Slovenië

Gedurende de kampeervakantie in Slovenië maak je kennis met de sprookjesachtige natuur van dit bijzondere land. Hier vind je ongerepte bossen met klaterende watervallen, parelwitte zandstranden en pittoreske middeleeuwse steden. Reis door het romantische Ljubljana of vaar over het wereldberoemde Meer van Bled. Ondanks het schilderachtige landschap is Slovenië nog relatief onontdekt. Dit maakt het land ideaal voor rustzoekers.

Charme campings op de meest idyllische plekjes in Slovenië

De ANWB charme campings zijn zorgvuldig gekozen door een groep ANWB campinginspecteurs. Zij letten nadrukkelijk op rust en natuur bij de camping. Weg van het massatoerisme en persoonlijke aandacht door kleinschaligheid. Het aantal staanplaatsen op een charme camping verschilt van 30 tot ongeveer 200 kampeerplekken. De campings zijn dus niet te groot en niet te klein. De perfecte bestemming voor een prachtige vakantie in de natuur.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter