Charmecampings in Spanje

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings Spanje

Charme
Charme
X
Landen
Spanje
X
Wissen

47 campings gevonden

<
1
2
3
>

Charmecamping in Spanje

Kamperen op de fraaiste en meest idylische plekken in Spanje, dat kan op de charmecampings in Spanje van de ANWB. Binnen de campings van dit thema geniet je optimaal van de rust, natuur en ruimte. Bovendien geniet je van persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, die enorm veel waarde hecht aan gastvrijheid. Bij een verblijf op deze fraaie campings in Spanje verblijf je ver weg van het massatoerisme. De charmecamping is niet groot en niet klein: het aantal kampeerplekken varieert van 30 tot ongeveer 200 plaatsen.

Kamperen in het gevarieerde en zonnige Spanje

Een enorm lange kuststrook, onderverdeeld in diverse Costa's; smakelijke tapas; temperamentvolle steden als Madrid, San Sebastian, Valencia en Madrid; en het authentieke Andalusië in Zuid-Spanje: in Spanje beleven al jarenlang vele toeristen een bijzonder veelzijdige vakantie. Dankzij zijn ligging in het zuidwesten van Europa, aan de Middellandse Zee, treken vele bezoekers voor een zonnige kampeervakantie naar dit fijne land.

Kilometerslange lange zandstranden aan de Costa's

De charmecampings in Spanje bevinden zich aan de meest idyllische baaitjes aan de kust. Reis bijvoorbeeld naar het bruisende Costa Blanca of verblijf aan de Costa Brava met zijn woeste rotsformaties. Natuurliefhebbers en rustzoekers voelen zich waarschijnlijk meer op hun plek in het groene Costa Verde. Daarnaast beschikt de Spaanse kust over een groot aantal kindvriendelijke stranden die geleidelijk aflopen in het water. Bekende badplaatsen zijn Malaga, Marbella en Torremolinos.

Indrukwekkende steden met een bijzonder cultuur

Spanje biedt diverse mogelijkheden om de bijzondere cultuur van het land op te snuiven. Duik bijvoorbeeld in de temperamentvolle steden als Madrid of Barcelona. Ook is een bezoek aan de mondaine badplaats San Sebastian een aanrader. In deze stad wissel je de indrukwekkende bezienswaardigheden af met een fraaie strandvakantie. Daarnaast maakt ook je culinaire hart hier een sprongetje; deze stad beschikt namelijk over de meeste Michelinsterren per vierkante meter wereldwijd. De authentieke pintxos proeven is hierbij een must.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter