Glamping Spanje

  • Luxe kamperen
  • In een lodge of ingerichte safaritent 
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis

Glamping Spanje

2 personen
33 campings gevonden

Glamping in Spanje: luxe op toplocaties

Wil je naar Spanje op vakantie en doe je dat graag op een luxueuze manier? Kies dan voor glamping in Spanje! Op onze website vind je rond de 50 campings, allemaal op toplocaties. Luxe accommodaties in overvloed en een groot aanbod aan faciliteiten voor een onvergetelijke tijd met het hele gezin! Alle campings hebben een ANWB-score van vier of vijf sterren. Zoek een camping uit met het filter aan de linkerkant, waar je gemakkelijk jouw voorkeuren aanvinkt.

Een luxe verblijf met het hele gezin

Alle campings in Spanje zijn via onze website gemakkelijk te reserveren. De meeste campings liggen aan de zonnige Costa Brava in Catalonië, maar we hebben ook campings aan de oostkust en de zuidkust voor je uitgezocht, in verschillende groottes: gemiddeld, groot en zeer groot. De reden waarom veel mensen voor glamping in Spanje kiezen? Je verblijft hier in een zeer luxe huuraccommodatie (een safaritent of lodge), maar zit toch midden in de natuur. Zet de deuren open en laat de frisse lucht binnenstromen!

De glamping-ervaring

Na een lange reis is het heerlijk om te relaxen op de camping. Je hoeft bijna gaan bagage mee te nemen naar je vakantiebestemming, want de accommodaties zijn volledig ingericht. Plof met het hele gezin neer op een heerlijke loungebank. Tijd voor lekkere hapjes en drankjes op tafel! Op de achtergrond horen jullie het geluid van de krekels, terwijl de zachte zeebries naar binnen waait. Je beschikt zelfs over een wifi-netwerk. Je kunt dus online gaan wanneer je wilt, ideaal als je een leuke film wilt kijken vanaf je vakantieadres!

Dagjes uit in de regio

Op de camping zelf kun je urenlang zwemmen in het helderblauwe water van het zwembad, of sportief bezig zijn in de fitnesszaal. De glamping-locaties lenen zich echter ook uitstekend voor dagjes uit in de buurt. Stadjes of dorpjes bezoeken, een dag op het strand, een wandeling in de mediterrane natuur: Spanje is enorm veelzijdig!