Kleine campings in Spanje

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings Spanje

Landen
Spanje
X
Grootte van camping
Klein: < 60 plaatsen
X
Wissen

38 campings gevonden

<
1
2
>

Kleine campings in Spanje: rust in de mediterrane natuur

Wil je in Spanje gaan kamperen en houd je van rust en kleinschaligheid? Op een kleine camping in Spanje geniet je zeker van een rustige vakantie! Deze kampeerlocaties hebben namelijk allemaal minder dan 60 staanplaatsen. De campings liggen midden in de mediterrane natuur: dicht bij zee of juist midden in de bergen. Bekijk en vergelijk de ANWB-scores en de beoordelingen van kampeerders, en maak gebruik van het filter om je voorkeuren aan te geven.

Outdoorgevoel

Op de ruime staanplaatsen van de camping kun je ontspannen kamperen. ’s Ochtends stap je je tent of stacaravan uit en geniet je van lekkere, verse broodjes die je net bij de campingwinkel hebt gehaald. Klap de campingstoelen uit en ontbijt met het hele gezin! Ook de buren zijn net wakker. Vriendelijk groeten jullie elkaar. Aan de horizon komt de zon op: het begin van een nieuwe zomerse dag!

Voldoende comfort

Een verblijf op een kleine camping in Spanje is weliswaar rustiger dan op een grote camping, maar je hebt toch voldoende faciliteiten voor een comfortabele vakantie. Het buitenzwembad is heerlijk verkoelend op warme dagen. Neem een duik en je bent weer helemaal opgefrist. Heb je trek gekregen? Haal dan wat lekkers in de snackbar of ga uit eten in het gezellige campingrestaurant. Maar een ijsje doet het ook goed, zeker bij de kinderen!

Eropuit in de omgeving

De door de ANWB geselecteerde kleine campings liggen verspreid over Spanje. Het is er goed toeven, maar we raden je aan om af en toe je kampeerplek te verlaten en de prachtige natuur in de omgeving te verkennen. Stop wat drankjes en snacks in je koelbox en trek eropuit! Naar het strand of de bergen in: de keuze is aan jou.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter