Sunêlia Campings

  • 4 en 5 sterren campings
  • 30 vakantiedorpen campings
  • Campings aan zee, in de bergen en op het platteland
  • Kamperen in Frankrijk en Spanje

Sunêlia Campings

2 personen
23 campings gevonden

Sunêlia Campings

Sunêlia, vrijheid in de buitenlucht, gemoedsrust en comfort

Bij Sunêlia organiseren we je vakantie bijzonder zorgvuldig, op maat. Ons doel? Dat je met een vrolijk hart en een licht gemoed geniet van je verblijf op onze campings, ver van je dagelijkse beslommeringen.

Ontdek de Luxe en Natuurlijke Schoonheid van Sunêlia-campings

Ons recept is simpel. Eerst een uitzonderlijke natuurlijke omgeving, waar ongeëvenaarde rust heerst. Vervolgens luxe hotelwaardige voorzieningen die je gemoedsrust garanderen. En uiteindelijk een ruim aquapark waar je met en van het hele gezin geniet. De Sunêlia-campings liggen altijd dicht bij zee, een riviertje of een meer en sommige hebben lagunes met fijn zand en kristalhelder water. Onze 4- en 5-sterrencampings langs de Middellandse Zee, aan de Atlantische kust, in de Alpen of zelfs in Spanje en Italië maken gebruik van de rijke terroir om wat Franse gastronomie met de gasten te delen.

Ultiem Genieten in de Natuur

Kies voor de luxe van een leven in de buitenlucht en laat je verrassen door onze groene kampeerplaatsen en onze ruimte, lichte designcottages. Geef jezelf de tijd om alles los te laten. Door uitmuntendheid van ons te eisen, geniet je mateloos van je ideale vakantie.

Jij concentreert je op je vakantie, wij zorgen voor de rest.