4 sterren

Camping Holiday Green

FrankrijkProvence-Alpen-Côte-d'AzurVarFréjus  (sitecode 85237)

Camping Holiday Green

FrankrijkProvence-Alpen-Côte-d'AzurVarFréjus
4 sterren
ErkendCKEGreenKey

De met pijnbomen begroeide terrassencamping ligt op een heuvel. De staanplaatsen bevinden zich in twee kleine groepjes tussen de stacaravans. Verspreid over het terrein staan diverse kunstobjecten. Wifi is op het hele terrein gratis. Alle voorzieningen zijn goed toegankelijk voor mindervaliden; verspreid over het terrein zijn invalidenparkeerplaatsen. De camping biedt ontbijtservice. Er rijdt in het hoogseizoen een shuttlebus naar het strand van Fréjus en naar Aqualand.

Fréjus ligt aan de Côte-d’Azur, niet ver van de snelweg A8 Aix-en-Provence-Nice. Camping Holiday Green tref je meer landinwaarts, op 5 km van de kust. Een camping voor liefhebbers van luxe, zwemparadijs, sport en wellness.

Door de manier waarop de camping is aangelegd, hebben alle kampeerders op de standplaatsen op Camping Holiday Green uitzicht op zee. De receptie met daarachter de campingwinkel, restaurant, de bar en de zwembaden ligt centraal op de camping. Pal achter de entree. Links en rechts zijn de kampeerplaatsen. De camping is 15 hectare groot en heeft 320 toeristische standplaatsen. De 300 cottages voor de verhuur zijn verschillend van formaat, elk type heeft zijn eigen naam.

Het zwemparadijs heeft diverse zwembanen, een verwarmd binnenbad en glijbanen. Er is volop aandacht voor wellness in de spa en in het beautycenter. In juli en augustus worden in de mini-club kinderen tussen de 4 en 8 jaar bezig gehouden, jeugd tot 12 jaar kan terecht in de cadetsclub. ’s Avonds is er entertainment voor de ouderen. Pubers gaan uit hun dak in de geluiddichte disco. Het aanbod van sport is veelomvattend. Tennis, badminton, basketbal, jeu-de-boules, fitness, boogschieten en duik- en zwemlessen. Elke ochtend aquarobics, gym en zumba. Mountainbiketrips, wandeltochten. Wifi in openbare ruimtes en een internetcorner.

Flaneer gezellig door de straten van Saint-Tropez (55 kilometer) of Saint-Raphaël (10 kilometer). Een dagje Monaco (86 kilometer) past vast in het programma. Voor kinderen zijn er Aqualand Fréjus (8 kilometer) en het dierenpark in Fréjus (4 kilometer). Of zoek de natuur op van het achterland, de Provence.

Omgeving

Camping Holiday Green: kamperen aan de Franse Côte d'Azur

De sfeervolle camping Holiday Green bevindt zich dicht bij de populaire badplaats Fréjus, aan de zonovergoten Côte d'Azur. Het schitterende Fréjus biedt een prachtige mix van oud en nieuw. Struin in het oude centrum over de sfeervolle zaterdagmarkt en aanschouw de Gallo-Romeinse architectuur. In het nieuwe gedeelte bij de haven bewonder je de prijzige jachten.

Waterpret bij waterpark Aqualand Fréjus

Een fantastisch uitje met het hele gezin is waterpark Aqualand Fréjus, vlakbij camping Holiday Green. Met een twintigtal zwembaden en attracties is dit het grootste waterpark van de Côte d'Azur.

Lees meer over Provence-Alpen-Côte-d'Azur

Naar accommodaties