Vakantieparken in Tsjechië

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Tsjechië

Wissen
2 personen
26 campings gevonden

Ontdek het culturele hart van Europa vanaf een vakantiepark in Tsjechië

Een adembenemende natuur en schitterende steden: vanuit een vakantiepark in Tsjechië maak je kennis met het kloppende culturele hart van Midden-Europa. Maak eindeloze wandeltochten in de uitgestrekte bossen, over ruige bergen en rotsen en woeste rivieren en langs spiegelgladde meren. Daarnaast biedt de historische stad Praag bijzondere bezienswaardigheden als de Karelsbrug.

Praag, de parel van Tsjechië

De schitterende hoofdstad van Tsjechië, Praag, biedt talrijke bezienswaardigheden voor een dagtrip gedurende je vakantie op een vakantiepark in Tsjechië. Beklim bijvoorbeeld de 299 treden van de Petřín-toren. Vanaf de top van deze 60 meter hoge uitkijktoren beschik je over een adembenemend uitzicht over de stad. Ook de Karelsbrug en de Praagse burcht zijn een aanrader. Naast de rijke cultuur en historie genieten winkelliefhebbers volop van de talloze winkels in de stad. Bezoek de winkelstraat Na Příkopě of de boulevard Pařížská voor de mooiste winkels en koffiehuizen.

De betoverende stad Loket

In het noordwesten van Tsjechië bevindt zich het pittoreske middeleeuwse dorpje Loket. De plek beschikt over allerlei betoverende bezienswaardigheden, zoals het bijzondere kasteel Hrad Loket dat zich boven op een heuvel bevindt. Tijdens een bezoek aan het middeleeuwse kasteel wandel je over steile trappetjes, grillige kiezelmuren en houten balkons.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter