Campings in Tsjechië met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Tsjechië met zwembad

2 personen
18 campings gevonden

Kamperen in de ongerepte natuur op een camping in Tsjechië met zwembad

Een vakantie op een camping in Tsjechië met zwembad is een mogelijkheid die nog niet ontdekt is door het massatoerisme. Hierdoor kampeer je in alle rust in de ongerepte natuur en de kids beleven een geweldige tijd in het water. Maak zeker een wandeling of fietstocht door de Tsjechische berggebieden en breng een bezoek aan het bruisende Praag. Even afkoelen na een lange en sportieve dag? Dan kom je bij aan het zwembad van de camping.

Een actieve vakantie beleef je in Moravië

Moravië is in het oosten van Tsjechië gelegen. Deze regio is nog nauwelijks ontdekt door toeristen, maar is een paradijs voor actieve vakantiegangers. Ga met het gezin raften op de Morava, dwars door de prachtige stad Olomouc. In de zomer wordt het stuwmeer bij Brno omgetoverd tot een badplaats voor stedelingen, waardoor je met de locals vakantie viert. Griezelen met het gezin doe je bij de kapucijnenkerk van Brno, waar tientallen gemummificeerde monniken liggen.

Historische gebouwen bekijk je in Praag

Vanuit een camping in Tsjechië met zwembad ben je ook relatief snel in Praag. Hier vallen de prachtige historische gebouwen je direct op. Tijdens een stadswandeling bezichtig je de Praagse Burcht, het Gouden Straatje en het Wenceslausplein. Naderhand even afkoelen? Dat doe je op een van de campings in Tsjechië met zwembad.

Barokke en middeleeuwse gebouwen in Bohemen

Bohemen is een regio rondom Praag, die bekend is om de rijke historie. Breng vanuit de camping in Tsjechië met zwembad een bezoek aan tal van middeleeuwse en barokke gebouwen. De meeste kastelen, kerken en kloosters zijn toegankelijk voor toeristen en je maakt hier de mooiste vakantiefoto’s. Het grootste kasteelcomplex, en zeker een aanrader, is de Praagse burcht. Bezoek ook het charmante stadje Český Krumlov met haar prachtige kasteel.