Charmecampings in de Ardennen

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings in de Ardennen

2 personen
8 campings gevonden
<
1
>

Een charme camping in de Ardennen staat voor idyllisch kamperen

Kies je voor een charme camping in de Ardennen, dan kies je voor kamperen op een kleinschalige camping midden in de natuur met prachtige uitzichten over het heuvelachtige landschap of de bossen. Rust en ruimte is wat je hier vindt. In de omgeving geniet je van het moois dat de natuur te bieden heeft of bezoek je eeuwenoude steden. De campings zijn ideaal voor rustzoekers, maar ook gezinnen zijn van harte welkom. Als tussenstop richting Zuid-Europa is een van deze charmante campings een prima onderbreking.

Geniet van de afwisseling in de Ardennen

De Ardennen staan niet alleen voor natuur. Ga winkelen in Luik of Spa of pak een terrasje in Malmedy. Bezoek het kasteel van Bouillon of loop een van de makkelijk begaanbare ravel-paden. Sla ook de bossen van Luxemburg niet over; steekt eenvoudig de grens over voor een bezoek aan dit groothertogdom.

Kamperen in de Ardennen voor jong en oud

De Ardennen bieden meer dan genoeg mogelijkheden voor actievelingen. Ga mountainbiken in de bossen of peddel in je kajak de Ourthe af. De natuur heeft ook op kinderen een enorme aantrekkingskracht. Wat dacht je van hutten bouwen of lekker klimmen in bomen? Verschillende charme campings in de Ardennen hebben een zwembad op het terrein of een riviertje vlakbij waarin naar hartelust gezwommen kan worden. Zoek je vooral rust? Ook dan zit je goed in de serene natuur van de Ardennen.