Kleine campings in Frankrijk

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings Frankrijk

Landen
Frankrijk
X
Grootte van camping
Klein: < 60 plaatsen
X
Wissen

890 campings gevonden

<
1
2
3
4
...
>

Kleine campings in Frankrijk: rust en stilte midden in de natuur

Een vakantie op een kleine camping in Frankrijk betekent rust, stilte en vooral genieten van een prachtige omgeving. De campings bevinden zich midden in het groen en zijn zo opgezet dat het geheel knus aandoet. Voorzieningen zijn er genoeg, maar wel op kleine schaal, passend bij de accommodatie. ANWB Camping heeft voor liefhebbers van kleinschalige campings de mooiste locaties in heel Frankrijk verzameld!

Kleinschalige campings in heel Frankrijk

Kleine campings vind je in heel Frankrijk. Je hebt dus de keuze uit locaties gelegen in prachtige afwisselende landschappen. Ben je een zonaanbidder die graag aan een kleurtje werkt op het strand? Kies dan een kleine camping aan de Zuid-Franse kust of in de regio Bretagne. Adem je liever de frisse berglucht in en maak je graag stevige wandelingen? Kijk dan eens naar de kleine campings in de Franse Alpen of Pyreneeën. Ben je juist van plan om veel te fietsen in de omgeving, dan zijn regio's als Provence en Dordogne of de Loirestreek erg geschikt!

Sfeervol en overzichtelijk

De kleine campings in Frankrijk hebben genoeg voordelen. Dit zijn prima kampeerplekken wanneer je houdt van overzichtelijkheid. Hier geen grote velden en veel rumoer, maar een gemoedelijke sfeer en mede-campinggasten die net als jij voor hun rust komen. Ook wanneer je op doorreis bent, of met de caravan, camper of tent door Frankrijk trekt, is een kleine camping ideaal. Heb je nog andere wensen, wil je bijvoorbeeld weten of de hond mee mag of ben je specifiek op zoek naar een naturistencamping? ANWB Camping helpt je een handje door middel van handige filters, waardoor je makkelijk jouw kleine droomcamping in Frankrijk vindt!

Vermaak naar behoefte

Op een kleine camping in Frankrijk is het vermaak anders dan wanneer je verblijft op een groot kampeerterrein. De meeste kampeerders hebben toch al minder behoefte aan georganiseerd entertainment, maar mogelijk vind je het wel prettig dat er zwemfaciliteiten op het terrein of in de buurt zijn. Een animatieteam is er in de meeste gevallen niet, maar als je met het gezin op een kleine Franse camping op vakantie bent, dan is het wel fijn als de kinderen kunnen voetballen of er een speeltuin is. Verder zoek je het vermaak vooral in de omgeving. Maak een dagtocht naar een mooie Franse plaats in de buurt of ga een stuk fietsen of wandelen en stop onderweg voor een heerlijke picknick met streekproducten!

#

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter