Kleine campings in Frankrijk

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Frankrijk

2 personen
804 campings gevonden

Stilte en rust in de natuur op een kleine camping in Frankrijk

Vier je vakantie op een kleine camping in Frankrijk om volop te genieten van stilte en rust in de natuur. Je bevindt je in een prachtige omgeving en bent altijd omgeven door groen. Door de opstelling van een kleine camping voelt jouw kampeerplek knus aan. Je bent van alle gemakken voorzien, maar let er wel op dat veel op de camping op kleine schaal is georganiseerd.

Vier vakantie op diverse kleine campings in Frankrijk

Frankrijk is uitgegroeid tot een geliefd vakantieland onder Nederlandse gezinnen. En dat is natuurlijk niet voor niets. Met de auto ben je relatief snel op de plaats van bestemming en je hebt de keuze uit verschillende soorten vakanties. Zo zijn er ook verschillende soorten kleine campings in Frankrijk die gelegen zijn in mooie en afwisselende landschappen. Ga je voor een actieve vakantie of wil je juist lekker relaxen aan het water? Moeten de toeristische trekpleisters bij je in de buurt zijn of ga je liever op vakantie naar het onbekende? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden als je op vakantie gaat naar Frankrijk.

Kies de streek die bij je past

Doe de nodige doses vitamine D op tijdens een vakantie in Bretagne of aan de Zuid-Franse kust. Maak je liever een leuke wandeling door de bergen? Dan ga je een onvergetelijke tijd beleven op een kleine camping in de Pyreneeën of de Franse Alpen. Voor leuke fietstochten met het hele gezin is een vakantie in de Loirestreek, de Dordogne en de Provence aan te raden. Waar in Frankrijk vier jij het liefste vakantie met het hele gezin?

Een mini camping in Frankrijk biedt voldoende vermaak voor jong en oud

Op een kleine camping is het vermaak minder uitgebreid in vergelijking met een grote toeristische camping. Toch weet je zeker dat er op een mini camping nog steeds genoeg te beleven is in een veilige omgeving. Je kinderen vermaken zich urenlang in het zwembad of trappen een balletje met vakantievriendjes op het voetbalveld. Trek je er een dag op uit? Verken dan de omgeving tijdens een leuke wandeling of fietstocht en neem de nodige rustpauzes met een overheerlijke picknick met streekproducten! Zo vliegen de dagen voorbij voor je het in de gaten hebt.

Een gemoedelijke sfeer heerst op een kleine camping

Op een kleine camping heerst er altijd een gemoedelijke sfeer. Campinggasten houden namelijk net als jij van rust. Iedere camping is overzichtelijk ingedeeld en van grote kampeervelden is geen sprake. Ben je op doorreis of maak je een rondreis door Frankrijk? Dan is een kleine camping zeer geschikt. Je bekijkt de beste, leukste en mooiste kleine campings online, zodat je direct een goede indruk krijgt van de plekken waar jij jezelf al ziet zitten.