Charmecampings in België

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings België

Charme
Charme
X
Landen
België
X
Wissen

10 campings gevonden

<
1
>

Kamperen op prachtige locaties: charmecampings in België

Wil je kamperen op een van de mooiste plekjes in Europa? Kies dan voor een vakantie op een charmecamping in België. Charmecampings zijn kleine campings waar je kunt genieten van prachtige natuur, rust en ruimte. In België vind je veel campings op idyllische plekken: tussen de bergen of ergens verscholen in het bos. Wil je graag verblijven op een mooie camping waar gastvrijheid en rust hoog in het vaandel staan? Dan is voor jou een charmecamping de ideale keuze!

Kunst en cultuur in eeuwenoude steden

In België is genoeg te doen op gebied van kunst en cultuur: er zijn verschillende eeuwenoude steden met prachtige musea en kerken. Daarnaast vind je in elke stad veel prachtige, monumentale panden met elk een eigen verhaal. Verblijf je op een charmecamping in België, sla dan een bezoek aan Brugge of Gent niet over. Je kunt hier genieten de mooie oude binnenstad en een drankje drinken op het terras van een eeuwenoude bierbrouwerij. Wil je een dag ronddwalen in een mooi museum? Dan zijn Mechelen en Antwerpen leuke steden om te bezoeken. Er is in ieder geval genoeg te doen, je hoeft je tijdens de vakantie niet te vervelen! Ben je de drukte van de grote stad zat, dan kun je op je prachtige camping weer helemaal tot rust komen.

Genieten van de prachtige natuur

Veel mensen kiezen voor een vakantie naar België om de prachtige natuur. Het land staat vooral bekend om de Ardennen, waar je fantastisch kunt wandelen, bergbeklimmen en fietsen. België heeft daarnaast een uitgestrekte kust met rustige stranden en drukbezochte badplaatsen. Hier vind je vooral campings die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen met veel faciliteiten voor een fantastische vakantie! Voor sportievelingen is merengebied Lac de l'Eau d'Heure een aanrader. In dit bijzondere gebied kun je kitesurfen, zeilen, vissen en kajakken.

#

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter