Charmecampings in België

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings in België

2 personen
9 campings gevonden
<
1
>

Lekker eten en drinken in de regio van de charme camping in België

In de regio van de charme camping in België staat lekker eten en drinken centraal. Zo moet je zeker de lokale kaas, chocolade, frietjes en stoofschotels uitproberen. Uiteraard smaakt dit net even wat beter met een van de vele Belgische biertjes. Cultuursteden als Gent, Brugge, Brussel en Antwerpen staan bekend om de vele stadscentra waar in historische panden spraakmakende tentoonstellingen worden gehouden.

Verschillende highlights tijdens een dagje Mechelen

Vanuit de charme camping in België sta je binnen de kortste keren in het altijd bruisende Mechelen. Een plaats die niet onderdoet voor publiekstrekkers als Antwerpen en Brugge, en daarom zeker het bezoeken waard is. Bekijk de historische binnenstad tijdens een boottocht, spot de mooiste plekken van Mechelen vanuit een klassieke paardentram en sta oog in oog met een prachtig drieluik van Vlaanderen’s Rubens in de onze-Lieve-Vrouw-over-de-Dijlekerk.

Breng een bezoek aan de prachtige Ardennen

De kans is groot dat je gaat voor een charme camping in België in de prachtige Ardennen. Dit gebied staat bekend om rollende heuvels waar je uitstekend kunt wandelen en fietsen. Op de rivieren kun je kajakken en zelfs raften, en er worden diverse survivaldagen georganiseerd. Pak je het liever wat rustiger aan? Geniet op de vele aangename terrasjes of ga voor een bierproeverij en breng een bezoek aan de brouwerij van Achouffe, bekend van het geliefde bier La Chouffe.