Campings in de Ardennen met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in de Ardennen met zwembad

2 personen
22 campings gevonden

Heuvels, buitensport en watersport dicht bij een camping in de Ardennen met zwembad

Op een camping in de Ardennen met zwembad vermaken de kids zich urenlang in het water. Het animatieteam organiseert de leukste activiteiten en ze koelen even af na een lange dag vol plezier. Want laten we eerlijk zijn, dit gebied is een walhalla voor sportievelingen. Je maakt kennis met heuvels, buitensport en watersport in de zomer en in de winter kun je zelfs op enkele plaatsen skiën.

Breng een bezoek aan verschillende dorpen en steden in Wallonië

Gaat je hart sneller kloppen van een dagje naar de stad of een bruisend dorp? Ook dan zit je in de Ardennen helemaal goed. Zo ligt Brussel op relatief korte afstand. Breng zeker een bezoek aan de Grote Markt, dat tot een van de mooiste pleinen in Europa wordt gerekend. Leuke vakantiefoto’s maak je bij Manneken Pis en het Atomium uit 1958 is een van de leukste hoogtepunten. Slenter door de gezellige wijkjes en bekijk mooie kunst in het Stripheldenmuseum. Zoek je naar een plaats dichter bij de camping, dan zijn kleine stadjes zoals Spa, Durbuis en La Roche-en-Ardenne aan te raden. Hier heb je de keuze uit restaurants en knusse cafés en je wandelt door gezellige straatjes. Even bijkomen na een lange en intensieve dag? Dat doe je op je camping in de Ardennen in het zwembad.

Een actieve vakantie beleef je in de Ardennen

Veel sportieve gezinnen weten de Ardennen al te vinden. En dat is natuurlijk met een reden. Klimmen, wandelen, mountainbiken, kajakken en survival; het kan er allemaal. Voor watersportliefhebbers is het Belgische merengebied Lacs de l’Eau d’Heure aan te raden. Kun je niet genoeg krijgen van de prachtige natuur? Dicht bij de campings in de Ardennen met zwembad ligt in Manhay een 9 hectare groot natuurdomein.

Bekijk de vele bezienswaardigheden in Wallonië

De camping in de Belgische Ardennen met zwembad is de perfecte bestemming om even helemaal tot rust te komen. Vergeet echter niet om een bezoek te brengen aan de vele leuke bezienswaardigheden in Wallonië. Dinant in de Maasvallei is een mooi stadje met gezellige winkeltjes en terrasjes. In de Grotten van Han bekijk je wolven, lynxen, Europese bizons, en bruine beren en van maart tot november is iedere dag een roofvogelspektakel te zien bij De Burcht van Bouillon.