Kleine campings aan de Belgische Kust

0 campings, vul je reisgegevens in om het aanbod te zien

Calendar
Aankomst

-

Vertrek

-

Guests

Kleine campings aan de Belgische Kust

  • Gezellige campings met een klein aantal staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd
  • Populaire regio's
  • Populaire plaatsen

België aan het strand

Bekijk alle campings

Populaire voorzieningen

WiFi

Internet

Grocery

Supermarkt

Restaurant

Restaurant

Bakery

Broodservice of bakkerij

Wellness

Wellness

Bathing Possibility

Mogelijkheid tot baden

Sanitary Facilities

Sanitaire voorzieningen zeer goed

Washing Machine

Wasmachine

Playground

Speeltuin

About Us

Het ANWB-team

Een ultieme strandvakantie op een kleine camping aan de Belgische kust

Aan de Belgische kust is het echt genieten, dicht bij huis en toch gevoelsmatig heel ver weg. Zoek je daarnaast rust, ruimte en natuur, dan is een kleine camping aan de Belgische kust je op het lijf geschreven. Dergelijke campings hebben wat minder staanplaatsen, er hangt een gemoedelijke sfeer en je kampeert midden in de natuur. De faciliteiten zijn overigens altijd van uitstekende kwaliteit. Op deze themapagina vind je alle campings aan de Belgische kust die kleinschalig zijn opgezet.

Een perfecte bestemming voor de strandliefhebber

Een vakantie aan het strand in het buitenland zonder hier uren voor te hoeven rijden? Dan is een strandvakantie aan de Belgische kust wat je zoekt. Hier lees je eindelijk je favoriete boek uit terwijl je kinderen de grootste zandkastelen bouwen. Neem ook een emmertje en schepnetje mee om spannende en interessante zeewezentjes te vangen. Een strandwandeling voor het slapengaan belooft je een heerlijke nachtrust. Die zeelucht is werkelijk magisch.

De mooiste Belgische badplaatsen

De kleine camping aan de Belgische kust is de ideale uitvalsbasis voor het bezoeken van België's meest populaire badplaatsen. Boek bijvoorbeeld een camping in de buurt van Oostende. Oostende is een stad waar je niet alleen tijdens een vakantie in de zomer voldoende vermaak vindt, maar ook in de winter veel beleeft. Een andere geweldige Belgische kustplaats is Knokke. In Knokke vind je een exclusieve, luxe badplaats: klein en compact maar met internationale allure. Bijkomend voordeel aan Knokke is dat het dicht bij de Nederlandse grens ligt.