Campings waar honden zijn toegestaan in België

  • De leukste campings waar je hond ook welkom is
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings waar honden zijn toegestaan België

2 personen
82 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Heerlijk genieten op een hondencamping in België

Wil je lekker op vakantie gaan met je trouwe viervoeter? Het kan wanneer je een hondencamping in België boekt. Op deze campings zijn honden van harte welkom en zijn bovendien enkele speciale voorzieningen aanwezig. Wat dacht je van een groot uitlaatveld en waterbakjes bij het campingrestaurant? Boek een vakantie aan de kust en laat je hond lekker uitrennen op het strand, of maak een wandeling in de prachtige Belgische natuur.

Klein- of grootschalig

Ben je van plan om op vakantie te gaan met je hond, dan heb je de keuze uit talloze campings. Ga voor een kleinschalig kampeerterrein met veel natuur en rust, of verblijf juist op een grote gezinscamping. Hier beleef je de leukste dagen dankzij een groot zwembad, een animatieteam en een speeltuin voor de kinderen.

Samen op pad

Lijn je hond aan en ga lekker wandelen in de Belgische Ardennen, of in Nationaal Park de Hoge Kempen. Bezoek het historische centrum van De Haan, aan de Belgische kust, en geniet van de uitgestrekte zee. Ook leuk is een dagje naar Antwerpen, Brussel of Gent, waar je al wandelend door de straten de Belgische geschiedenis verkent.