Campings met privé-sanitair in België

  • Geen wandeltocht met wc-rol onder je arm
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis
  • Geliefde campingplaatsen, dus reserveer snel

Campings met privé-sanitair in België

2 personen
8 campings gevonden
<
1
>

Luxe kamperen op een camping met privé sanitair in België

Voor wie geniet van kamperen in de natuur én graag zijn eigen toilet, wastafel en douche heeft, is er de camping met privé sanitair in België. Hier kom je tot rust in de natuurrijke omgeving van gebieden zoals de Ardennen en de Hoge Kempen.

Van toilet en douche tot luxe sanitair op de camping

Op een van de campings met privé sanitair in België kies je bewust voor het buitenleven, zonder in te leveren op luxe. Veel campings bieden extra luxe sanitair aan op kampeerplaatsen. Zo zijn er campings met sanitair voorzien van vloerverwarming, ruime douches, gehandicapten- of kindersanitair en handwarm water.

De gemakken van privé sanitair op de camping in België

Geen lange rijen voor de douche na een actieve vakantiedag. Ook het onhandig balanceren op badslippers en het wachten op de kinderen met een handdoek in de hand is verleden tijd. Om nog maar te zwijgen over de vraag waar je de zeep en shampoo neerzet.

Verken het prachtige België vanuit je camping met sanitair

België heeft prachtige natuurgebieden om te kamperen, zoals de kust van Knokke-Heist of Oostende en de bossen van de Belgische Ardennen. Geniet naast steden, zoals cultuurstad Brugge en de mooie stad Antwerpen, ook van het gemak van eigen sanitair. Na een gezellige dag uit kunt u zich zo in alle rust opfrissen.