3 sterren

Camping De Gavers

BelgiëVlaanderenOost-VlaanderenGeraardsbergen  (sitecode 38749)

Camping De Gavers

BelgiëVlaanderenOost-VlaanderenGeraardsbergen
3 sterren
ErkendGreenKey

De door wilgenstruiken omringde staanplaatsen zijn op grasvelden. De camping heeft twee jeu-de-boules banen en een tafeltennistafel. Kampeerders kunnen gebruik maken van het naast de camping gelegen recreatiegebied; met uitgebreide horeca, een binnenzwembad, zwem- en visvijver, sauna, fietsverhuur, speeltuin en diverse sportvelden. De recreatieplas is gratis toegankelijk voor kampeerders, voor het binnenzwembad ontvangen kampeerders korting.

Deze camping is onderdeel van een recreatiedomein met recreatieplas. Een meertje, speeltuin, overdekt zwemparadijs en een prachtige omgeving zijn de sterke punten van deze camping bij Geraardsbergen.

De door wilgenstruiken omzoomde staanplaatsen op grasvelden zijn afgebakend door ligusterheggetjes. Een groot deel van het kampeerterrein bestaat uit vaste staanplaatsen. De camping is voorzien van 2 jeu-de-boulesbanen en een tafeltennistafel. Het domein heeft een speeltuin, klimtoren, midgetgolfbaan, visvijver en een restaurant met terras. Kampeerders krijgen korting bij het naastgelegen zwembad en de recreatieplas.

Baby- en peutervriendelijke bungalows

Op de camping vind je ook trekkershutten, bungalows en een jeugdherberg. Het is mogelijk om een babybox of peuterbox te huren, met speelgoed en al het nodige verzorgingsmateriaal, aangepast aan de leeftijd (zoals een babybadje, verzorgingskussen, sterilisator en babyfoon). Het is tevens mogelijk om gratis gebruik te maken van een kinderbedje. De camping en de jeugdherberg bezitten een ecolabel: de Groene Sleutel.

Eropuit in Geraardsbergen

De Gavers ligt aan de voet van de Oudenberg, tussen de hellingen van de Vlaamse Ardennen en de Dendervallei. Geraardsbergen, met zijn steile straatjes, is leuk om doorheen te wandelen. Geraardsbergen heeft ook een eigen Manneken Pis, die zelfs 160 jaar ouder is dan die in Brussel. Wil je meer weten over de natuur, dan kun je terecht in de Helix, een educatief centrum over natuur en milieu vlak bij het domein. Fietsen zijn te huur op de camping. Op de Gaversplas vaart een rondvaartboot. Je kunt ook zelf het water op met een kano, kajak, roeiboot of surfplank.

Omgeving

Midden in een recreatiepark

Camping De Gavers ligt in recreatiepark De Gavers. Hier vermaakt het hele gezin zich. Aan de strandzone en de zwemvijver, op wandelafstand van de camping, verfris je je op een warme dag in het koele water. Bij slecht weer kun je terecht in het zwembad Het Gaversbad. In het wellnessgedeelte van het zwembad laat je alle dagelijkse zorgen van je schouders glijden. Voor kinderen staan er onder andere een speeltuin, trampolines, een minigolfbaan en gocarts klaar. Je ontdekt het prachtige domein rond camping De Gavers te voet of op de fiets.

Lees meer over Vlaanderen