Mini-campings in Zeeuws-Vlaanderen

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Mini-campings in Zeeuws-Vlaanderen

Wissen
2 personen
5 campings gevonden
<
1
>

Duinen, zee en rust op een mini camping in Zeeuws-Vlaanderen

Zeeland is een prachtige provincie met veel water, gezellige dorpjes, mooie steden en een prettige sfeer. Op een mini camping in Zeeuws-Vlaanderen proef je deze sfeer en geniet je van alle rust en ruimte. Hier heb je even alle tijd voor elkaar en voor de schitterende omgeving.

De voordelen van een kleinschalige camping

Een mini camping in Zeeuws-Vlaanderen telt het minimale aantal kampeerplaatsen, waardoor je pas echt rust ervaart. Hier vind je geen groot animatieteam of kinderdisco, maar de voorzieningen zijn prima. Vaak worden er activiteiten zoals barbecueavonden of een kampvuur georganiseerd. De kampeerplekken zijn meestal erg ruim: er is hier bewust voor een klein aantal plaatsen gekozen.

Genieten van een strandvakantie

Vanuit de kleine camping in Zeeuws-Vlaanderen bezoek je uitgestrekte stranden en glooiende duingebieden. Met name de stranden van Cadzand zijn een bezoek meer dan waard. Hier geniet je van een goed boek in het zonnetje of neem je een frisse duik in het water. Kinderen bouwen er zandkastelen, zoeken haaientanden of spelen in de branding. Je maakt er mooie wandelingen of waagt je aan een van de watersporten zoals zeilen en surfen.

Bezienswaardigheden in de omgeving

In Zeeuws-Vlaanderen bezoek je het vestingstadje Sluis met een centrum van 700 jaar oud. Hier bezichtig je onder andere het stadhuis en de Westpoort met de oude vestingwallen. Hulst staat ook wel bekend als de ‘meest Vlaamse stad van Nederland’. Hier bewandel je de stadswallen en bezichtig je de toren van de Sint-Willibrordusbasiliek. De havenstad Terneuzen is het hart van Zeeuws-Vlaanderen. Wandel er over de Scheldeboulevard en bezichtig het sluizencomplex waar je meer leert over de scheepvaart.