Vakantieparken in Brugge

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Brugge

2 personen
0 campings gevonden
Er zijn geen campings gevonden die voldoen aan je zoekcriteria. Wijzig de zoekfilters om verder te zoeken.

Cultureel verblijf op een vakantiepark in Brugge

Een comfortabel verblijf vol culturele hoogtepunten; op een vakantiepark in Brugge maak je kennis met het Venetië van het Noorden. Middeleeuwse straatjes vol prachtige gebouwen, gezellige terrassen waar je een Belgisch biertje drinkt en de schilderachtige Vlaamse kust in de buurt. Kortom, alle ingrediënten voor een gevarieerde vakantie!

Culturele schatten in romantisch Brugge

Brugge staat bekend om zijn pittoreske kades met neogotische panden en romantische vergezichten over de Dijver. Beroemd is de Rozenhoedkaai met op de achtergrond het belfort. Deze dertiende-eeuwse toren staat op de Grote Markt. Vanaf de top wacht een fenomenaal uitzicht over de stad. Brugge heeft ook talloze musea, waaronder het belevenismuseum Historium. In het Groeningemuseum hangen wereldberoemde werken van Vlaamse kunstenaars als Jan van Eyck. Ook het veertiende-eeuwse stadhuis met de rijkelijk versierde gotische zaal is een bezoek waard, net als het Begijnhof en de bakstenen Onze-Lieve-Vrouwekerk.

Uitwaaien aan de Vlaamse kust

Brugge is een fijne plek voor een weekend weg met zijn tweeën; niet alleen vanwege de vele culturele hoogtepunten in de stad, maar ook dankzij de ligging vlak bij de kust. De West-Vlaamse duingebieden en stranden vormen een wonderschone setting om te wandelen of fietsen en er zijn tal van badplaatsen in de omgeving met een bruisend uitgaanscentrum.

Brugge met de kinderen

Een vakantiepark in Brugge is ook zeer geschikt voor een onbezorgde gezinsvakantie. De kinderen vermaken zich niet alleen op het park, maar ook in de omgeving is genoeg te beleven. Zo ligt Plopsaland De Panne op 45 minuten rijden van de stad. In dit populaire themapark ontmoeten de kinderen hun favoriete Studio 100-figuren en genieten jong en oud van meer dan vijftig attracties.