Campings in Denemarken waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings in Denemarken waar honden zijn toegestaan

2 personen
209 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Vakantie op een camping in Denemarken met hond

Zijn jij en je hond de beste maatjes, dan ga je ook samen op vakantie. Voor een vakantie in een prachtig land ga je naar een camping in Denemarken met hond. Denemarken is een heel hondvriendelijk land waar jij en je trouwe viervoeter op veel plaatsen gewoon welkom zijn. Neem je hond gerust mee als je op vakantie gaat in dit mooie land. Op deze themapagina vind je alle campings in Denemarken waar honden van harte welkom zijn.

Een strandvakantie met de hond

Denemarken heeft prachtige stranden waarbij de stranden aan de westkust bijzonder breed zijn. Honden zijn van harte welkom op de Deense stranden en mogen zelfs geruime tijd van het jaar los lopen op het strand. De gewone omgangsvormen zijn hierbij wel aan de orde, waarbij anderen geen last van de hond mogen hebben. In de periode van april tot en met september ben je wel verplicht om de hond aan te lijnen. Overigens is het ook een aanrader om een van de Deense eilandjes met de hond te bezoeken, honden zijn welkom op veerboten.

Hondvriendelijke campings in overvloed

Een camping in Denemarken met hond is een van de eisen die je stelt. Er zijn echter ook zoveel andere faciliteiten op basis waarvan je een camping selecteert. Misschien wil je graag een zwembad in de buurt van je tent of zoek je een camping met diverse faciliteiten voor kinderen. Wat je ook zoekt, je vindt het hier.