Kindvriendelijke campings in Denemarken

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke campings in Denemarken

2 personen
27 campings gevonden

Veilig vakantie vieren op een kindvriendelijke camping in Denemarken

Op een kindvriendelijke camping in Denemarken geniet je met een gerust hart van je welverdiende vakantie. De kids worden vermaakt met animatie, trappen een balletje op het speelveld, klauteren in speeltoestellen en hebben de tijd van hun leven in het zwembad. De campings zijn veilig gelegen en hierdoor de ideale vakantiebestemming voor jong en oud. Of je nu het liefste vakantie viert dicht bij een drukke stad of midden in de natuur; het is allemaal mogelijk in Denemarken.

Een leuke dag uit in het trendy Kopenhagen

Op een kindvriendelijke camping in Denemarken vermaken de kids zich makkelijk wekenlang. Echter is er in de omgeving ook meer dan genoeg te doen. Je beleeft een leuke dag uit in het trendy Kopenhagen. Natuurlijk mag een bezoek aan de Kleine Zeemeermin niet ontbreken, maar ook het pretpark Tivoli staat garant voor onwijs veel plezier. Dit park ligt midden in het centrum van de Deense hoofdstad.

Een prachtige en uitgestrekte kustlijn

Tijdens je vakantie in Denemarken sta je oog in oog met indrukwekkende fjorden, glooiende heidevelden, honderden eilanden, meren en bossen. Maar het land heeft ook een prachtige en uitgestrekte kustlijn van 7.300 kilometer. Even bijkomen? Dat doe je op de kindvriendelijke camping in Denemarken.