9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Am  See International
bekijk 5 foto 's
Erkend

Camping Am See International

Het terrein ligt aan de Kartäuser See en is begroeid met hoge loofbomen, struiken en hagen. Er zijn veel seizoenplaatsen. Een paar standplaatsen zijn gereserveerd voor passanten en er is een apart tentenveld. De eetgelegenheid heeft een terras aan het water. Op 200 m afstand zijn boten te huur. Let op: afrit 13 Buxheim is al na 100 m op de A96. Buxheim aanhouden, de camping wordt aangegeven.

Een echte doorreiscamping aan de Kartäuser See, waar je zelfs aangekoppeld mag blijven staan. De camping is begroeid met hoge loofbomen, struiken en hagen. Er zijn veel seizoensplaatsen. Een paar staanplaatsen zijn gereserveerd voor passanten en er is een apart tentenveld.

Bij het meer vind je een ligweide met zwemsteiger, trap en een klein strandje ingebed tussen lage betonnen muurtjes. Dagjesmensen hebben toegang tot het strandje via de camping. Het sanitair en de speeltuin zijn nog niet zo lang geleden gerenoveerd. Ook is er een barbecueplaats aan het meer aangelegd.

Biergarten aan het water

Het handige van deze doorreiscamping is dat je hier ook een goed restaurant vindt, een Wirtshaus. Zo hoef je ’s avonds na een lange reisdag niet meer op zoek naar een plekje om iets te eten. In de directe omgeving van de camping zijn nog een paar restaurants te vinden. Bij het restaurant op de camping vind je ook een terras (biergarten) aan het water. Direct bij het meer start een natuurpad. Op 200 m afstand zijn boten en waterfietsen te huur, daar vind je ook een speeltuin en minigolfbaan. Een eindje verderop ligt een manege.

Goede doorreiscamping aan de A7

Deze camping is ideaal voor passanten dankzij de ligging in Memmingen, dicht bij de snelwegen A96 en A7. Handig als je onderweg bent naar de Alpen. Zuid-Duitsland, Oostenrijk en Italië zijn prima te bereiken vanuit deze camping. Blijf je wat langer, dan is Memmingen leuk om doorheen te wandelen. In de omgeving zijn ook leuke uitstapjes te maken naar het dierenbelevenispark Alpakahof, het klooster Ochsenhausen, openluchtmuseum Illerbeuren, dorpsschoolmuseum Erkheim/Daxberg en de basiliek van Ottobeuren.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website
Social Social

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Am See International heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Am See International is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa