4 sterren

Camping Main-Spessart-Park

DuitslandBeierenLengfurt  (sitecode 36152)

Camping Main-Spessart-Park

DuitslandBeierenLengfurt
4 sterren
ErkendCKE

De terrassencamping is gevarieerd begroeid. De standplaatsen bevinden zich op door jonge aanplant omzoomde terrassen, gescheiden van de vaste plaatsen. Voor groepen en jongeren is er een apart tentenveld met een eigen recreatieruimte en sanitairgebouw. Een weg ligt binnen gehoorsafstand. Er is een kinderboerderij. Tweemaal per jaar zijn er speciale weken met talloze activiteiten, zoals stadswandelingen en wijnproeverijen. Op 300 m afstand ligt de trailerhelling van de camping.

Deze terrasvormige camping ligt op de oostelijke helling van de Main vallei in Triefenstein am Main. Het is de ideale locatie voor het verkennen van het Frankische wijnland en het natuurpark Spessart.

Camping Main-Spessart-Park is een camping in Lengfurt, Beieren. Je kunt hier kiezen voor een afgebakende plaats of een plaats waar je vrij staat. Er is mogelijkheid tot het huren van mobilhomes, appartementen en trekkershutten. Natuurliefhebbers zullen verrast zijn door de prachtige, groene omgeving. Maar ook voor gezinnen met kinderen is dit een prima vakantieplek. Groepen kunnen ook terecht bij Camping Main Spessart Park. Er is een aparte plek voor hen ingericht.

Fietsen en waterskiën

Voor de sportieve vakantieganger is er ook genoeg te doen. De bossen hebben een grote aantrekkingskracht op jong en oud. Je kunt hier uren wandelen. Gelukkig zijn er duidelijke wegwijzers waardoor je niet snel zult verdwalen. Geniet van de prachtige natuur. Het zal je mooie herinneringen meegeven. Heb je behoefte aan meer actie, dan kan je overwegen om te gaan waterskiën in het meer bij de camping. Fietsen door het prachtige landschap is natuurlijk ook nog een goed alternatief, als je waterskiën iets te heftig vindt.

Voor de kleintjes is er een animatieteam. Iedere dag verzinnen ze weer nieuwe activiteiten om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Voor kinderen is het ook leuk om te weten dat er een kinderboerderij op de camping is.

Restaurant

Koken hoeft niet elke avond, want op de camping is een goed restaurant aanwezig waar je dagelijks kunt lunchen en dineren. Er wordt iedere dag vers brood aangeleverd, wat het ontbijt altijd weer tot een feest maakt.

Omgeving

Ontdek Beieren vanaf camping Main Spessart Park

Beieren is een populaire vakantiebestemming. Camping Main Spessart Park ligt midden in deze prachtige regio en is een ideale keuze voor natuurliefhebbers. Het natuurpark heeft prachtige fiets- en wandelroutes en leent zich uitstekend voor een spontane picknick. Heb je zin in een leuke activiteit, leer dan waterskiën op het meer vlakbij de camping of bezoek een van de steden in de omgeving. Vanaf camping Main Spessart Park rijd je zo naar Frankfurt voor een middag winkelen of museumbezoek of bezoek je een van de vele prachtige wijnhuizen in de omgeving.

Lees meer over Beieren