9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Campingplatz Am  Hauenstein
bekijk 3 foto 's
Erkend CKE

Campingplatz Am Hauenstein

Het terrein ligt in een heuvelachtige omgeving, op ca. 200 m van het grasstrand van de plaatselijke recreatieplas met diverse voorzieningen. De toeristische standplaatsen zijn op deels deel open grasvelden en deels met beschutting van bomen. De camping heeft kookfaciliteiten.

De noordelijke Oberpfalz is één van de mooiste delen van Beieren. Hier vind je camping Am Hauenstein in een heuvelachtig landschap met dichte bossen, bloemrijke weiden en kronkelende rivierdalen.

Deze camping ligt erg gunstig voor doortrekkers. Aan het eind van de middag stroomt de camping vol en de volgende ochtend zijn al deze vakantiegangers weer doorgereden naar hun eindbestemming in Hongarije of Kroatië. Dat is jammer, want zowel de camping als de omgeving hebben genoeg te bieden voor een langer verblijf.

De vriendelijke en gastvrije familie Schmidt beheert de camping. Dat doen zij niet onverdienstelijk. De toeristische en vaste plaatsen zijn van elkaar gescheiden en hebben deels schaduw; sommige meer, sommige minder.

Op de sanitaire voorzieningen is niets aan te merken. In de keuken is er afwas- en kookgelegenheid en een magnetron. Voor de kinderen is er een tafeltennistafel en een grasveld met speeltoestellen. Direct naast de camping is er de ‘Badesee’ met ligweiden, beachvolleybalveld, nog meer speeltoestellen en een restaurant. Hier staan smakelijke Beierse en Italiaanse schotels op de kaart tegen schappelijke prijzen. En de dorst kun je lessen je met een pul bier.

Vanaf de camping kun je prima wandelen en fietsen. Naar de druipsteengrotten bijvoorbeeld of naar Velburg zelf. Dit stadje heeft een mooi centrum en alle voorzieningen die een vakantieganger wenst: winkels, restaurants en in de zomer muziek- en theaterfestivals. Nürnberg en Regensburg zijn steden met typische voorbeelden van Beierse bouwkunst.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Campingplatz Am Hauenstein heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Campingplatz Am Hauenstein is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa