Campings in de Eifel waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings in de Eifel waar honden zijn toegestaan

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Even helemaal weg van huis op een camping in Duitsland in de Eifel met je hond

Tijdens een vakantie op een camping in Duitsland in de Eifel met hond ben je omgeven door groene heuvels, waterpartijen, oude bossen en snelstromende rivieren. Even helemaal weg van huis dus! In het middelgebergte van de Eifel kom je tal van sprookjesachtige kastelen, griezelige ruïnes, middeleeuwse dorpjes en een heuse vulkaan tegen. Maak je maar geen zorgen, deze is 10.000 jaar geleden voor het laatst uitgebarsten. Breng zeker een bezoek aan het vulkaanmuseum, waar je alles leert over vulkanische activiteit.

Verschillende burchten en kastelen

Dicht bij de camping in Duitsland in de Eifel met de hond zijn er tal van burchten en kastelen te vinden. Burg Ramstein bij Trier-Ehrang is zeker het bezoeken waard. Dit is een ruïne van een burcht dat omringd is door grotten en kloven. Kasselburg in Pelm is een twaalfde-eeuws kasteel waar dagelijks roofvogelshows plaatsvinden.

Spot dieren in de dierentuin in Prüm

Trek je er graag een lange dag op uit vanuit de camping in Duitsland in de Eifel met je hond? De kids vermaken zich de hele dag in dierentuin in Prüm en dieren uit het woud bekijk je van dichtbij in het wildpark in Daun. Souvenirs shop je in Gerolstein, Bittburg en Monschau.