4.5 sterren

KNAUS Campingpark Elbtalaue/Bleckede

DuitslandNiedersachsenAlt Garge  (sitecode 34856)

KNAUS Campingpark Elbtalaue/Bleckede

DuitslandNiedersachsenAlt Garge
4.5 sterren
ErkendCKE

Het langgerekte, overwegend vlakke terrein op gras ligt deels in een halfopen loofbos. Op het terrein staan hagen en halfhoge bomen. Naast de camping liggen een tennispark en het gratis toegankelijke, gemeentelijke verwarmde zwembad. In de gezamenlijke (ontmoetings)ruimte is een open haard. Er zijn veel mogelijkheden om te wandelen en fietsen in het rivierenlandschap Elbufer-Drawehn. Er worden begeleide beverontdekkingstochten georganiseerd door het bos en het oeverlandschap van de Elbe.

Ontspannen vakantie in Nedersaksen op Knaus-campingpark Elbtalaue/Bleckede

Knaus-campingpark Elbtalaue/Bleckede ligt in een bosrijke omgeving in Nedersaksen. Deze camping is ideaal voor natuurliefhebbers die graag fietsen of wandelen. Gezinnen met kinderen vermaken zich in het ruime zwembad en met een gevarieerd animatieprogramma.

Kamperen in het groen

Op deze viersterrencamping is plaats voor caravans, vouwwagens en tenten. Er zijn ook enkele camperplaatsen, buiten het terrein. De staanplaatsen op dit Knaus-campingpark zijn ruim en afgebakend met struiken. Bomen zorgen her en der voor beschutting. Elbtalaue/Bleckede verhuurt ook modern ingerichte stacaravans met maximaal zes slaapplaatsen.

Voorzieningen op de camping

Op deze camping heb je nergens omkijken naar. Het verwarmde sanitair is ook geschikt voor kinderen en mindervaliden, en tegen een kleine vergoeding heb je toegang tot wifi en de wasserette. Brood voor het ontbijt is op bestelling verkrijgbaar, en in de campingwinkel kun je terecht voor andere kleine boodschappen. De snackbar voorziet in makkelijke (afhaal)maaltijden, snacks en drankjes. In de nabijgelegen stad Bleckede zijn verschillende restaurants, winkels en supermarkten te vinden.

Zwemmen en ander vermaak op de camping

Je verveelt je op Knaus-campingpark Elbtalaue/Bleckede geen moment. Er is een ruim openluchtzwembad met glijbaan en een apart peuterbad waar jong en oud zich vermaken. Voor de kleintjes is er een speeltuin, terwijl oudere kinderen een potje voetbal spelen of samenkomen in de recreactieruimte met tafeltennis en tafelvoetbal. Volwassenen slaan een balletje op de tennisbaan. De camping heeft verder een gevarieerd animatieprogramma voor de kinderen, wat jou de gelegenheid geeft om tot rust te komen in de sauna. 's Avonds geniet het hele gezin van een groot kampvuur en andere georganiseerde gezinsactiviteiten. Op 500 meter van het terrein is ruimte om te vissen, en in de omgeving kun je paard- of ponyrijden.

Omgeving

Natuurschoon en mooie steden

Door de ligging in het Biosphärenreservat Niedersächsische Elbtalaue biedt een verblijf op Knaus-campingpark Elbtalaue/Bleckede talloze mogelijkheden om dit waterrijke natuurgebied vol bijzondere flora en fauna te verkennen.

Venetië van het Noorden

Op een uur rijden van Knaus-campingpark Elbtalaue/Bleckede ligt Hamburg. Deze bruisende stad aan de Elbe heeft genoeg trekpleisters, zoals de indrukwekkende haven Landungsbrücken en de Speicherstadt met zijn kenmerkende bakstenen pakhuizen. Ook een rondleiding door het Rathaus, waar de Hamburgische Bürgerschaft zetelt, is de moeite waard, net als een bezoek aan de imposante zeventiende-eeuwse Sint-Michielskerk.

Lees meer over Niedersachsen

Naar accommodaties