Campings in Trier met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Trier met zwembad

2 personen
6 campings gevonden
<
1
>

Vakantie vieren op een camping in Trier met zwembad

Trier is de oudste stad van Duitsland, waardoor er in de omgeving tal van mooie Romeinse monumenten te bewonderen zijn. Trek je je liever een of meerdere dagen terug, dan biedt een camping in Trier met zwembad ook voldoende mogelijkheden op het gebied van entertainment. Tijdens de warmste dagen van het jaar vermaken de kids zich urenlang in het buitenzwembad. Ga je op vakantie in de herfst of wordt er slecht weer aangekondigd in de zomer? Kampeer dan op een camping met binnenzwembad en laat je vakantieplannen niet in het water vallen.

Ontdek Trier en de nabije omgeving

Bewonder in de stad Trier de vele Romeinse monumenten, waaronder de Porta Nigra. Dit is een goed bewaarde stadspoort uit de 2e eeuw. Daarnaast maken de Keizerthermen en de Basilica van Constantijn veel indruk. De Grote Markt staat bekend als een van de mooiste stadspleinen van Duitsland, omzoomd door schitterende eeuwenoude panden in verschillende bouwstijlen.

Genoeg terrasjes en restaurants bij je camping in Trier met zwembad

Na een (lange) stadswandeling is het logisch dat je zin hebt in een koud drankje. Daarvoor is het niet nodig om terug te gaan naar je camping. De stad vormt namelijk het centrum van de regionale wijnhandel, waardoor er vele proeflokalen te vinden zijn. Het gezellige centrum leent zich ook perfect voor een lekkere lunch of uitgebreid Duits diner.