Kleine campings in het Sauerland

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in het Sauerland

2 personen
0 campings gevonden

Tot rust komen op een kleine camping in Sauerland

Om te genieten van een vakantie in het groen en omgeven door heuvels hoef je niet ver te reizen. Een idyllische, kleine camping in het Sauerland biedt de rust waar je tijdens je vakantie zo naar verlangt. Je geniet van verzorgd sanitair, een winkeltje op of in de buurt van de camping en soms een restaurant of barretje. Animatie vind je hier doorgaans niet.

Wat te verwachten op de kleine camping in Sauerland

Je brengt quality time door met je kids bij een gezelschapsspel of tijdens lange wandelingen in de natuur. Of ze bouwen hutten in de uitgestrekte bossen en spelen in een nabijgelegen meertje. Je mag rekenen op een hartelijke ontvangst en vriendelijke service tijdens je verblijf in het Sauerland.

Sauerland: een totaalpakket van natuur en cultuur

Vanaf de kleine camping in Sauerland onderneem je verschillende uitstapjes. Houd je van imposante burchten, bezoek dan zeker burchten Altena, Klusenstein of Schnellenberg. Kom meer te weten over de werking van de voormalige lood- en zinkmijnen van Ramsbeck of de kopermijn Kilian. Gefascineerd door grotten? Bezoek de grootste en mooiste druipsteengrot van Duitsland, de Attagrot in Attendorn. Of woon een betoverend concert bij in de bijzondere Balvergrot. Bovendien liggen er in Sauerland verschillende indrukwekkende stuwmeren, omgeven door bossen waarin je prachtige wandelingen maakt met het hele gezin. Het prachtige stadje Warstein-Belecke is een aanrader als je van gezellige vakwerkhuizen houdt.