Kleine campings in Beieren

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Beieren

2 personen
10 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Alpenweiden en architectuur rondom de kleine camping in Beieren

Grote kans dat je vanuit een kleine camping in Beieren een prachtig uitzicht hebt over de Duitse Alpen. In de omgeving maak je prachtige wandel- en fietstochten en geniet je van de rust te midden van de natuur. Verblijf in de bergachtige omgeving en maak uitstapjes naar de vele Beierse stadjes met een bijzondere architectuur.

Heerlijk kamperen op een kleinschalig terrein

Kleine campings in Beieren zijn vaak ruim opgezet, waardoor er minder gasten verblijven op een relatief groot terrein. Je verblijft er op ruime, groene plaatsen en geniet er van de rust. Er zijn goede voorzieningen en soms services zoals snackmaaltijden of brood bij het ontbijt, maar je vindt er geen disco, animatie of andere drukke activiteiten. Het terrein is bijna altijd autovrij, waardoor kinderen onbezorgd spelen.

Bezienswaardigheden in het prachtige Beieren

Vanuit de kleine camping in Beieren maak je mooie wandeltochten en beklim je de hoogste berg in de regio, de Zugspitze van 2.962 meter hoog. Het schitterende Slot Neuschwanstein is de bekendste bezienswaardigheid in de regio. Dit sprookjesachtige kasteel werd gebouwd in opdracht van Koning Ludwig II en stond model voor het kasteel van Doornroosje in Disneyland. Het meer de Walchensee wordt omringd door bergen en gezellige Beierse plaatsjes. Hier geniet je van waterpret aan het zandstrand met ondiep water aan de oevers, en van watersporten zoals surfen en zeilen. De stad Neurenberg is ook zeker een bezoek waard, met het Playmobil FunPark om de hoek.