Charmecampings in het Zwarte Woud

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings in het Zwarte Woud

2 personen
0 campings gevonden
Er zijn geen campings gevonden die voldoen aan je zoekcriteria. Wijzig de zoekfilters om verder te zoeken.

Vakantie vieren op een charme camping in het Zwarte Woud

Een charme camping in het Zwarte Woud is in het zuiden van Duitsland gelegen. Je geniet hier van veel zon en een aangenaam klimaat. De naam klinkt misschien wat onheilspellend, maar voor jong en oud is dit de ideale vakantiebestemming. Eén ding is zeker, je maak hier kennis met prachtige natuur.

Ontdek de donkere bossen van het Zwarte Woud

De regio heeft de naam het Zwarte Woud gekregen vanwege de donkere bossen. Met meer dan 24.000 kilometer aan paden kun je hier uitstekend wandelen. Of je nu gaat voor een korte dagwandeling of een meerdaags avontuur; het is allemaal mogelijk. Ontdek de machtige bergen zoals de 1.493 meter hoge Feldberg en bezoek de Triberger watervallen, die uitmonden in de blauwe Donau.

Breng vanuit de charme camping in het Zwarte Woud een bezoek aan Freiburg

Combineer je relaxen op de charme camping in het Zwarte Woud graag met een bruisende citytrip? Dan mag een bezoek aan Freiburg niet ontbreken tijdens je vakantie. Deze stad wordt het Juweel van het Zwarte Woud genoemd. Geniet van een glas bier bij een van de levendige biertuinen langs de piepkleine grachten en wandel door de vele leuke steegjes van de stad.