Campings met binnenzwembad in Duitsland

  • Ook bij regen lekker zwemmen
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings met binnenzwembad in Duitsland

2 personen
53 campings gevonden

Comfortabel kamperen op een camping met binnenzwembad in Duitsland

Kamperen bij de oosterburen doe je het liefst dicht bij het water? Verblijf op een camping met binnenzwembad in Duitsland en gun jezelf en je gezin een fijne zomervakantie. Veel Duitse camping liggen in een landelijk gebied en daarom kom je er prima tot rust. Kampeer bijvoorbeeld dicht bij de Nederlandse grens of zak af naar Beieren in het zuiden. Voor iedereen die op zoek is naar een leuke vakantieregie is er een geschikte kampeerlocatie te vinden in Duitsland.

Bezienswaardigheden in Duitsland

Duitsland is rijk aan veel natuurschoon en talloze bezienswaardigheden en daarom zeer geliefd onder vakantiegangers. Wandel bijvoorbeeld langs de Moezel of in de Eifel. Het Zwarte Woud en Sauerland zijn ook prima natuurgebieden om in te wandelen en te fietsen tijdens je verblijf op een camping in Duitsland met binnenzwembad. Wil je ook cultuur opsnuiven? Bezoek de hoofdstad Berlijn of reis af naar Keulen met zijn indrukwekkende Keulse Dom.

Sport, spel en ontspanning

Een Duitse camping met zwemparadijs is leuk voor het hele gezin. Zelfs bij minder weer hoef je je niet te vervelen, want je maakt er met elkaar een leuke dag van op een camping met binnenzwembad in Duitsland. Grotere campings beschikken vaak over allerlei sport- en spelmogelijkheden. Een animatieteam vermaakt de kinderen, maar plan ook zelf leuke activiteiten. Trakteer de kinderen bijvoorbeeld op een enerverend dagje Moviepark Germany.