Campings in Duitsland aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Duitsland aan zee

2 personen
103 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Het ultieme vakantiegevoel op een camping in Duitsland aan zee

Voor een strandvakantie denk je waarschijnlijk niet direct aan onze oosterburen. Zonde, want een camping in Duitsland aan zee is ultiem genieten voor de liefhebber van een strandvakantie. Het strand in Duitsland strekt zich uit vanaf de Noordzee tot de Oostzee, met aan de kust de mooiste badplaatsen. Op deze themapagina vind je alle campings in Duitsland aan zee.

De mooiste bestemmingen voor een strandvakantie in Duitsland

Er zijn behoorlijk wat badplaatsen die je niet mag missen als je een camping in Duitsland aan zee boekt, zoals het kleurrijke Rostock met prachtig gekleurde huizen die historie ademen en toch niet zo heel lang geleden zijn gebouwd. Het Warnemünder strand van 80 kilometer breed is ook een echte aanrader. Wil je een van de Duitse eilanden bezoeken, dan moet je zeker naar het meest noordelijk gelegen Duitse eiland, Sylt.

Historisch Rügen

Rügen is het grootste eiland van Duitsland en heeft de meeste zonuren. Het is een betoverend gebied met hoge, witte kliffen en prachtige nationale parken. Ook heeft Rügen een rijke historie. Het diende vroeger als vakantieoord voor Adolf Hitler; wil je hier nog iets van zien, dan moet je naar Prora. In Prora zie je een 4,5 kilometer lang hotel dat in opdracht van nazi-Duitsland werd gebouwd. Bezoek vooral ook de leuke dorpjes Sellin en Binz.