Campings in Duitsland met zwembad

224 campings, vul je reisgegevens in om het aanbod te zien

Calendar
Aankomst

-

Vertrek

-

Guests

Campings in Duitsland met zwembad

Dit is waarom deze campings met zwembad voor jou de juiste zijn in Duitsland:

  • Waterspeel mogelijkheden voor kinderen
  • Groepsactiviteiten: Aqua-aerobics, waterpolo enz.
  • Spetteren in een prachtige bergomgeving, midden op het platteland of dicht bij de stad
  • Gratis gebruik van het zwembadcomplex
Campings met zwembaden vind je overal in Duitsland. Kleine en grote waterratten ontdekken hier hun paradijs. Vaak zijn er peuterbaden die kinderogen doen glinsteren. Massagestralen voor rustzoekers of de poolbar voor goed gezelschap: hier is voor elk wat wils. Wat is een betere manier om af te koelen na een sightseeing in de mooiste steden van Duitsland of na een wandeling in de Harz, het Zwarte Woud of elders?

Geselecteerde Campings

Camping- und Ferienpark Wulfener Hals
Favorieten
Camping- und Ferienpark Wulfener Hals

Duitsland / Sleeswijk-Holstein

ANWB Camping LogoInspectie

4.1Zeer goed(486Recensies)

Alle 224 campings bekijken

Campings in Duitsland met zwembad

Direct boekbaar
Campingpark Südheide
Favorieten
Campingpark Südheide

Duitsland / Nedersaksen / Celle

ANWB Camping LogoInspectie

4.7Uitstekend(116Recensies)

Dichtbij het strandZwembadHonden toegestaan

Standplaatsen (240)

Huuraccommodaties (24)

Alle 224 Campings
Alle 224 Campings

Feiten over de camping

Aantal campings224
Beoordelingen van campings7.438
Ø beoordelingen4.0

Populaire campings

1
Camping- und Ferienpark Wulfener Hals
Camping- und Ferienpark Wulfener Hals-Fehmarn op de Duitse wadden Heb je de Nederlandse Waddeneilanden wel gezien, maar spreekt de sfeer die er hangt en de natuur je wel aan? Reis dan af naar het eil… Camping profielpagina

Zwarte Woud met zwembad

Bekijk alle campings

Kleine en charmante campings

Bekijk alle campings

Kampeervakantie in een stacaravan

Populaire voorzieningen

WiFi

Internet

Grocery

Supermarkt

Restaurant

Restaurant

Bakery

Broodservice of bakkerij

Wellness

Wellness

Bathing Possibility

Mogelijkheid tot baden

Sanitary Facilities

Sanitaire voorzieningen zeer goed

Washing Machine

Wasmachine

Playground

Speeltuin

Best beoordeelde campings

About Us

Het ANWB-team

Campingpark Südheide
Campingpark Südheide

Op veel schilderachtig gelegen plaatsen in Duitsland bevinden zich campings met zwembaden. Hier kunnen jong en oud zich vermaken met vele vrijetijdsactiviteiten. Tegelijkertijd zijn sport en plezier gegarandeerd in het zwembad op de camping. Waterglijbanen en sportprogramma's zorgen voor afwisseling. Vakantiegangers kunnen van het buiten- of binnenbad genieten aan zee of aan het meer. Veel van de faciliteiten bieden ook thermale baden, sauna's en massages.

Gevarieerd landschap en culturele bezienswaardigheden bij de camping in Duitsland met zwembad

Tijdens een vakantie op een camping in Duitsland met zwembad kom je een brede variatie aan landschappen en culturele bezienswaardigheden tegen. Het is daarom helemaal niet vreemd dat ons buurland erg geliefd is onder gezinnen. Campings met zwemparadijs zijn door het hele land gelegen, van vlak aan de grens met Nederland tot diep in het zuiden in Beieren of aan de Oostzeekust.

Kom helemaal tot rust in schitterende natuurgebieden

De kids vermaken zich gegarandeerd de hele dag op de camping in Duitsland met zwembad. De animatie organiseert verschillende leuke spelletjes in het water en de kans is groot dat ze nooit genoeg krijgen van alle glijbanen. Maar ook in de schitterende natuurgebieden beleven ze een geweldige tijd. Maak met het hele gezin bijvoorbeeld een stevige wandeling over berg en dal in het Sauerland, de Eifel of het Zwarte Woud. De Duitse kust is vanwege het vlakke terrein met name geschikt voor geweldige fietstochten. Laat je de fietsen liever thuis? Op de camping of in de nabije omgeving vind je verschillende verhuurpunten waar je fietsen voor een of meerdere dagen kunt ophalen.

Tal van leuke highlights in Beieren

Veel campings in Duitsland met zwembad zijn gelegen in Beieren. Hier heb je de keuze uit tal van leuke highlights voor jong en oud. Maak de mooiste vakantiefoto’s bij Slot Neuschwanstein, het bekendste kasteel van deze regio. Tussen de meest imposante bergen van Duitsland ligt het kuuroord Berchtesgaden; op de Obersalzberg vlakbij het dorp breng je een bezoek aan het Adelaarsnest van Adolf Hitler. Bedevaartkerk Wieskirche, in het uiterste zuiden van Duitsland, is een van de mooiste rococokerken van Duitsland. München is de gezellige hoofdstad van Beieren; hier bewonder je tal van indrukwekkende monumenten en musea.

Wandelen en kastelen bekijken in het Sauerland

Het Sauerland ligt dichter bij de Nederlandse grens en is hierdoor gemakkelijk te bereiken met de auto. Ook hier heb je de keuze uit verschillende campings in Duitsland met zwembad. Maak een leuke wandeling in het groene Winterberg, dat in de winter om wordt getoverd tot skioord. Slot Berleburg ligt in de plaats Bad Berleburg en wordt als een van de weinige kastelen nog steeds bewoond. In Ramsbeck leer je alles over de ertsmijnen.

Bossen en bergen in het Zwarte Woud

Kom je graag tot rust in de natuur en gaat je hart sneller kloppen van een actieve wandeling in de bergen? Dan zit je in het Zwarte Woud helemaal goed. Geniet ook zeker van het zonnetje op een van de gezellige terrassen en restaurants; trakteer de kids op de wereldberoemde schwarzwalderkirsch en probeer zelf de heerlijk zoete kersenschnaps. Even bijkomen na een lange en actieve dag in de natuur? Dat doe je natuurlijk op de camping met zwembad in Duitsland. Terwijl jij op je ligbed geniet van een goed boek, spelen de kids nog urenlang in het water.

Bestemmingen

Uitstekende campings met zwembad verwelkomen hun bezoekers in alle delen van Duitsland. Of het nu in de Allgäu, het Sauerland, het Zwarte Woud of Friesland is. Onder de vele aan te bevelen campings bevindt zich de 5-sterren kuur- en vakantiecamping Holmernhof Dreiquellenbad in Bad Griesbach in Rottal. Naast de familiaire, Beierse sfeer overtuigt het meermaals bekroonde complex met een overdekt zwembad met geneeskrachtig thermaal water en een ontspanningsruimte met open haard. In het buitengedeelte wachten de gasten een pekelbad en een stoom- en zoutgrot. De schilderachtig gelegen camping beschikt naast het zwembad over een natuurlijke zwemvijver met ligweide. Andere recreatiemogelijkheden zijn nordic walking parcours, een blotevoetenpad en een golf oefenbaan. Op de Holmernhof Dreiquellenbad spa & holiday camping kunnen kinderen zich uitleven in de speeltuin met steltenbaan en klimtuin.

Een andere topcamping met zwembad in Duitsland is camping Am Hohen Hagen in Dransfeld bij Göttingen. Gasten waarderen hier vooral het vriendelijke, behulpzame personeel en de omringende natuur met uitgestrekte bossen en velden. Recreatieplezier voor jong en oud wordt beloofd door wedstrijden in tennis, tafeltennis en minigolf. Een buitenzwembad met glijbaan is een groot plezier, vooral voor kinderen. Wellnessfaciliteiten zoals massages, cosmetische behandelingen, ontspannende baden en een sauna ronden het aanbod af. Ook het kuurpark Arterhof in Bad Birnbach in het Niederösterreichische kuurgebied is een aanrader. Ook hier staat een uitgebreid wellnessaanbod garant voor een weldadig verblijf. Een tropisch natuurlijk overdekt zwembad en een natuurlijke zwemvijver behoren tot de attracties. Ter bevordering van de gezondheid worden fysiotherapie en massages aangeboden.

Top tips

  • Genieten van spa- en wellnessprogramma's en ontspannen baantjes trekken in het zwembad op de camping - een topcombinatie voor veel vakantiegangers. Dit alles vindt u in het Niederösterreichische kuurgebied, dat bekend staat om zijn uitstekende kuurfaciliteiten. Uitstekende thermen vindt u in Bad Füssing, Bad Griesbach en Bad Birnbach.
  • Naast een zwembad verheugen kampeerders zich ook op zwemmogelijkheden in de natuur. De regio rond Clausthal-Zellerfeld heeft beide: uitstekende campings en prachtige zwemmeren: de Oberharzer Teiche bijvoorbeeld scoren punten met hun natuurschoon, waterkwaliteit en zeldzame dieren. Het stuwmeer Pixhaier Teich bijvoorbeeld is een uitnodigende plek voor een korte dagtocht.
  • Zowel aan de Noordzee als aan de Oostzee vormen fijne zandstranden en zout zeewater een prachtig contrast met het campingbad. Bijvoorbeeld op het schiereiland Fischland-Darß-Zingst, waar een strand is voor iedereen - van naturisten tot badgasten met honden.

Activiteiten en excursies

Op een camping met zwembad in Duitsland zijn animatie en vrijetijdsplezier altijd gegarandeerd dankzij een topuitrusting en individuele extra's. Toch staat er menig excursie op het programma: bijvoorbeeld naar het grootste zwemparadijs ter wereld of naar een zwembadoase die aan de tropen doet denken.

Wellness- en zwemparadijs voor alle leeftijden in de buurt van München

Wist u dat de grootste overdekte badzone ter wereld in Duitsland ligt? In Therme Erding, ten noordoosten van München, kunnen zowel gezinnen met kinderen als adrenalinejunkies genieten van een sensationele 27 glijbanen met drie moeilijkheidsgraden. Op de Speed Racer kun je bijvoorbeeld van de glijbaan racen, en op de High Fly gaat de droom om te vliegen even in vervulling. Voor Caribische flair nemen gasten plaats aan de zwembadbar en trakteren zichzelf op een verfrissende cocktail met uitzicht op de palmbomen. Om te ontspannen zijn er meer dan 30 themasauna's en stoombaden, en meer dan 300 schoonheids- en wellnessprogramma's om welzijn te garanderen. Om de regeneratie verder te bevorderen, ontspannen veel bezoekers zich met een massage, brengen tijd door in het meditatiebad of ontspannen zich in de rustruimte. Therme Erding biedt ook een verscheidenheid aan attracties en evenementen: Hier is gegarandeerd voor elk wat wils.

Hoog in het noorden: Sauna's voor elke smaak

Het Verwell-avonturenbad in Verden bij Bremen scoort vooral punten vanwege het uitgebreide saunalandschap. Een vijversauna met panoramavensters biedt een schilderachtig uitzicht op de tuin. Een Finse sauna verwent met aromatische en gezonde opgietingen. Verder is er een bio-sanarium, een blokhutsauna en een stoombad. Een populair hoogtepunt is de aardsauna, die voor de helft onder de grond ligt en waarin zich een romantische open haard bevindt. Kinderen brengen hun tijd vooral door in het Verwell-avonturenbad met stroomkanaal en reuzenglijbaan. Een verscheidenheid aan duikfaciliteiten, waaronder een toren van 10 meter, belooft plezier voor liefhebbers van actie. Wie ontspanning zoekt, kan zich ontspannen in een van de ontspanningsruimten of zichzelf trakteren op een massage.

Evenementen

Naast zonnebaden, zwemmen en excursies naar verschillende waterparadijzen kijken veel watersporters uit naar gevarieerde evenementen zoals het traditionele baden in de Oostzee, 's werelds grootste zeilevenement en een bekend volksfeest.

Januari

  • Baden in: In Grömitz wordt het nieuwe jaar verwelkomd met een duik in de ijskoude Oostzee.

Juni

  • Kieler Woche: Dit zomerfestival en zeilevenement trekt bezoekers met zijn traditionele windjammerparade, een internationale zeilwedstrijd, een muzikaal podiumprogramma en een shopping mile.

Augustus - september

  • Karpfhamer Fest: Bij dit volksfeest in het Neder-Beierse kuurgebied kunnen bezoekers een reusachtig pretpark, de bekende Rottalschau en talrijke bier- en feesttenten verwachten.